Tarjoa meille kuljetuspalvelujasi!


Hei. 

Haluatko saada vaivattomasti tarjouspyyntöjä sähköpostiisi kuljetuksista? Etsimme yhteistyökumppaneita tilauksiemme toimituksiin asiakkaillemme. Täytä alta lomake ja liity postituslistalle! Liittyminen ei tietenkään maksa mitään eikä velvoita mihinkään. Tulet vain saamaa ajoittain suoraan sähköpostiisi tarjouspyyntöjä kuljetuksesta. 

Tarjouspyynnöt tulevat sisältämään rahtilähetyksiä ovelta ovelle palveluina. Paino on aina yli 35kg. Lähetämme esimerkiksi seuraavanlaisia lähetyksiä: 200kg-230kg painava tynnyri teholavalla (myös VAK, kuten tuulilasinpesunestetynnyreitä), 2kpl 200kg-230kg painavaa tynnyriä EUR- lavalla ja 900kg - 1095kg painavia FIN- lavoja.

Varastollamme Tampereella saamme trukilla kyytiin, mutta vastaanottaja päässä purku tulisi tapahtua kuljettajan toimesta eli lähtökohtaisesti vastaanottaja ei pysty kuormaa purkamaan. Nouto-osoite on aina Perkkoonkatu 9, 33850 Tampere eli jos sinulla on kulkua usein tai vain satunnaisesti Tampereen ohi tai Tampereen alueella, liity listalle!

Listalle liittyminen ei tietenkään maksa mitään eikä velvoita mihinkään ja voit poistua listalta halutessasi jokaisessa tarjouspyynnön alaosassa olevaa linkkiä klikkaamalla. Tervetuloa mukaan!


Haluatko saada sähköpostiisi tarjouspyyntöjä kuljetuksista? Täytä lomake ja liity listalle.

* indicates required
 
 
 
 

<