Asiakkaitamme


Tutustu alta muutamiin asiakkaisiimme. Listaus on aakkosjärjestyksessä.

Kuljetus Hellgren Ky

Kuljetusalan ammattilainen Kihniöltä

Kuljetus Hellgren on ollut toisen perheyrityksemme, Eerola Trucksin asiakkaana jo vuodesta 2000 ja tarvikekauppamme asiakkaana yrityksemme perustamisesta asti. Kuljetus Hellgrenin päätoimialana on erilaiset kappaletavarakuljetukset raskaalla ajoneuvokalustolla. Kuljetus Hellgrenillä on yhteensä 5 täysiperävaunuyhdistelmää päivittäisessä ajossa.

"Eerolasta olemme ostaneet AdBlue liuoksen vuodesta 2013. Kaikki yrityksemme ajoneuvot tarvitsevat päästöjenkäsittelyyn AdBlue liuosta ja tuote on toiminut täysin moitteetta. Eerolasta AdBluen saa kilpailukyiseen hintaan ja mikä tärkeintä, aina nopeasti!" 

Antti Hellgren

Pirkanmaan Kuljetuspalvelu Oy

Tavara- ja henkilöliikenteen ammattilainen Pirkanmaalta

    Yritys toimii koko Suomessa, mutta asiakkaat koostuvat pääosin Pirkanmaalla sijaitsevista yrityksistä. Päivittäisessä liikenteessä heillä on 11 raskasta kappaletavaraa kuljettavaa ajoneuvoyhdistelmää, kaksi keskiraskasta kuorma-autoa jakeluliikenteessä. Lisäksi yrityksellä on tilataksi Tampereen aluetaksissa ja 3 taksia Vesilahdessa. Yrityksellä on myös vuokraustoimintaa.

Juha Lehtimäki on ollut asiakkaanamme hyötyajoneuvopuolella (Eerola Trucks) jo yli 10 vuotta ja tarvikepuolella tarvikemyyntimme (Eerola Supplies) aloituksesta asti vuodesta 2012.

Pirkanmaan Kuljetuspalvelu Oy:n toimintaan voit tutustua lisää heidän kotisivuillaan www.pikupa.fi . Juha omistaa myös Pirkanmaan Tila-autot Oy:n (www.tila-autot.fi), jolla harjoitetaan linja- auto liikennettä. 

Toimitusjohtaja Juha Lehtimäen kommentti yhteistyöstä:

"Eerolassa on ollut aina mukava asioida. Saman katon alta saa hyötyajoneuvot sekä tarvikkeet. Toimitukset ovat aina nopeat ja hinnat erittäin kilpailukykyiset. Siellä on myös aina rento meininki ammattimaisuudesta tinkimättä. AdBlue liuosta meillä menee n. 2000 litraa kuukaudessa ja ikinä ei ole ollut ongelmia Eerolasta tulleen AdBluen kanssa. Suosittelemme ehdottomasti heitä kokonaisvaltaiseksi hyötyajoneuvo- ja tarviketoimittajaksi.”