Tätä sivua viimeksi päivitetty marraskuussa 2019. Kuljetusliikkeet saattavat muuttua ja päivitämme sivua mahdollisimman usein.


Lisätietoa: Rahti

Suurin osa tuotteistamme ovat isoja ja painavia mistä syystä rahti on ainoa tapa toimittaa tällaisia tuotteita. 

Tuotteitamme varastoidaan eri varastoilla ja tuotteitamme toimittavat eri kuljetusliikkeet, riippuen täysin tilaamasi tuotteen varastopaikasta. Saatat siis saada tilaamasi tuotteet useammassa kuin yhdessä lähetyksessä. Voimme myös kerätä tilaamasi tuotteet samaan lähetykseen, mutta tämä pidentää tilauksesi toimitusaikaa ja nostaa lähes poikkeuksetta kuljetuskustannuksia. Jos siis olet valmis odottamaan hieman enemmän ja maksamaan hieman enemmän tällaisesta palvelusta, otathan yhteyttä myyntiimme ennen tilauksen tekoa.


Tampereen keskusvarastolla (Perkkoonkatu 9, 33850 Tampere) varastoitavat tuotteet lähetetään Posti Oy:n kuljettamana (tilanne 11/2019). Tältä varastolta lähetetään mm. AdBlue urealiuos, suurin osa tuulilasinpesunesteistä, osa jäähdytinnesteistä sekä kaikki pesuaineet- tuoteryhmän tuotteet. Myös pienemmät voiteluainetilaukset mitkä sisältävät vain pieniä öljykannuja (1l-20l), lähetetään pienin poikkeuksin tältä varastolta. Toimitusajat ovat tuotekohtaisia. Näistä lähetyksistä saat lähes poikkeuksetta seurantatiedot sähköpostiisi kun kuljetus on tilattu. Varastossa olevat tuotteet pyritään aina lähettämään saman työpäivän aikana, mutta viimeistään seuraavana työpäivänä. Riippuu paljon siitä mihin aikaan päivästä saamme tilauksesi.


Teboil öljytynnyrit (ja samassa tilauksessa olevat muut Teboil- tuotteet) toimitetaan suoraan ulkoistetulta varastolta Suomen Kaukokiito Oy:n kuljettamana. Toimitusajat riippuvat täysin toimitusosoitteen postinumerosta ja tilausajankohdasta. Voit katsoa etukäteen arvioidun toimitusajan Kaukokiidon kotisivulta aikatauluhausta >. Anna lähtöpaikka- kenttään postinumero 33330 ja määränpää- kenttään toimitusosoitteen postinumero. Aika- kenttään anna kuluvasta arkipäivästä seuraava arkipäivä, jolloin pääsääntöisesti viimeistään tilaus lähetetään. Valitettavasti näistä tilauksista ei ole seuranatietoja saatavana, mutta saat arvioidun toimitusjankohdan otettuamme tilauksesi käsittelyyn. Toimitusaika on keskimäärin n. 2-3 työpäivää, mutta Pirkanmaan alueelle jopa 1 työpäivässä ja taas kaukoalueille kuten Lappiin kauaksi lähimmästä Kaukokiidon terminaalista voi toimitusaika olla reilusti yli 5 työpäivää. Mikäli haluat tietää mahdollisimman tarkan toimitusajan etukäteen, käytä edellä mainittua aikatauluhakua tai soita myyntiimme 045-8409319 ennen tilauksen jättämistä, kiitos.


Valvoline- ja Shell- öljytynnyrit lähetetään molemmat eri varastoilta pääkaupunkiseudulta Schenkerin kuljettamana. Shell- öljytynnyreiden toimitusaika on 2-5 työpäivää tilauksesta ja Valvoline- öljytynnyreiden 1-3 työpäivää tilauksesta. Näissäkin aina tilauksen ajankohta ja toimitusosoitteen postinumero vaikuttavat paljon kuljetusnopeuteen. Valitettavasti näistä lähetyksistä ei ole saatavana seurantatietoja, mutta saat arvioidun toimitusjankohdan aina otettuamme tilauksesi käsittelyyn.