Tätä sivua viimeksi päivitetty joulukuussa 2021. Kuljetusliikkeet saattavat muuttua ja päivitämme sivua mahdollisimman usein.


Lisätietoa: Rahti

Suurin osa tuotteistamme ovat isoja ja painavia mistä syystä rahti on ainoa tapa toimittaa tällaisia tuotteita. 

Tuotteitamme varastoidaan eri varastoilla ja tuotteitamme toimittavat eri kuljetusliikkeet, riippuen täysin tilaamasi tuotteen varastopaikasta. Saatat siis saada tilaamasi tuotteet useammassa kuin yhdessä lähetyksessä. Voimme myös kerätä tilaamasi tuotteet samaan lähetykseen, mutta tämä pidentää tilauksesi toimitusaikaa ja nostaa lähes poikkeuksetta kuljetuskustannuksia. Jos siis olet valmis odottamaan hieman enemmän ja maksamaan hieman enemmän tällaisesta palvelusta, otathan yhteyttä myyntiimme ennen tilauksen tekoa.


Tampereen keskusvarastolla (Perkkoonkatu 9, 33850 Tampere) varastoitavia tuotteita lähetetään usean eri kuljetusliikkeen välityksellä (tilanne 12/2021). Tältä varastolta lähetetään mm. AdBlue urealiuos, suurin osa tuulilasinpesunesteistä ja jäähdytinnesteistä sekä kaikki pesuaineet- tuoteryhmän tuotteet. Myös pienemmät voiteluainetilaukset mitkä sisältävät vain pieniä öljykannuja (1l-20l), lähetetään pienin poikkeuksin tältä varastolta. Toimitusajat ovat tuotekohtaisia. Näistä lähetyksistä on seurantatiedot saatavana, mikäli sen kulloinkin kuljettava kuljetusliike tarjoaa. Arvioidun toimitusajan saat aina otettuamme tilauksen käsittelyyn. Varastossa olevat tuotteet pyritään aina lähettämään saman työpäivän aikana, mutta viimeistään seuraavana työpäivänä. Riippuu paljon siitä mihin aikaan päivästä saamme tilauksesi.


Teboil öljytynnyrit (ja samassa tilauksessa olevat muut Teboil- tuotteet) toimitetaan suoraan ulkoistetulta varastolta Suomen Kaukokiito Oy:n kuljettamana. Toimitusajat riippuvat täysin toimitusosoitteen postinumerosta ja tilausajankohdasta. Voit katsoa etukäteen arvioidun toimitusajan Kaukokiidon kotisivulta aikatauluhausta >. Anna lähtöpaikka- kenttään postinumero 33850 ja määränpää- kenttään toimitusosoitteen postinumero. Aika- kenttään anna kuluvasta arkipäivästä seuraava arkipäivä, jolloin pääsääntöisesti viimeistään tilaus lähetetään. Valitettavasti näistä tilauksista ei ole seuranatietoja saatavana, mutta saat arvioidun toimitusjankohdan otettuamme tilauksesi käsittelyyn. Toimitusaika on keskimäärin n. 2-3 työpäivää, mutta Pirkanmaan alueelle jopa 1 työpäivässä ja taas kaukoalueille kuten Lappiin kauaksi lähimmästä Kaukokiidon terminaalista voi toimitusaika olla reilusti yli 5 työpäivää. Mikäli haluat tietää mahdollisimman tarkan toimitusajan etukäteen, käytä edellä mainittua aikatauluhakua tai soita myyntiimme 045-8409319 ennen tilauksen jättämistä, kiitos.


Valvoline- öljytynnyrit lähetetään varastolta pääkaupunkiseudulta Schenkerin kuljettamana. Keskimääräinen toimitusaika näillä 1-3 työpäivää tilauksesta, mutta riippuen myös paljon tilausajankohdasta ja toimitusosoitteesta, voi mennä myös yli 5 työpäivää. Näissäkin aina tilauksen ajankohta ja toimitusosoitteen postinumero vaikuttavat paljon kuljetusnopeuteen. Valitettavasti näistä lähetyksistä ei ole saatavana seurantatietoja, mutta saat arvioidun toimitusjankohdan aina otettuamme tilauksesi käsittelyyn.

Neste- voiteluaineet

Nesteen voiteluaineet kuljettaa Schenker. Tuotteet lähetetään varastolta Nurmijärveltä aina tilausta seuraavien kahden työpäivän kuluessa. Jos siis tilaat esimerkiksi tiistaina ennen klo 14, lähetetään tynnyri keskiviikkona ja jos tilaat esimerkiksi sunnuntaina, lähetetään tynnyri varastolta tiistaina. Toimitusajat riippuvat täysin toimitusosoitteen postinumerosta ja tilausajankohdasta. Voit katsoa etukäteen arvioidun toimitusajan Schenkerin kotisivulta aikatauluhausta > . Anna lähtöpaikka- kenttään postinumero 01900 ja määränpää- kenttään toimitusosoitteen postinumero. Valitse päivän tyypiksi "noutopäivä" ja anna aika- kenttään anna kuluvasta arkipäivästä seuraava tai sitä seuraava arkipäivä, jolloin pääsääntöisesti viimeistään tilaus lähetetään. Valitettavasti näistä tilauksista ei ole seuranatietoja saatavana, mutta saat arvioidun toimitusjankohdan otettuamme tilauksesi käsittelyyn. Toimitusaika on keskimäärin n. 2-4 työpäivää, mutta kaukoalueille kuten Lappiin kauaksi lähimmästä Schenkerin terminaalista voi toimitusaika olla reilusti yli 5 työpäivää. Mikäli haluat tietää mahdollisimman tarkan toimitusajan etukäteen, käytä edellä mainittua aikatauluhakua tai soita myyntiimme 045-8409319 ennen tilauksen jättämistä, kiitos.