Sulje sivuvalikko

Nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen!

Toimitus noutopisteeseen alk. 7,50€
Toimitus kotiin tai yritykseen alk. 12€
Voit myös noutaa Tampereelta ilman toimituskuluja. Myös ilmaisen toimituksen sisältäviä tuotteita!

Huom. Hinnat sis.alv. 24%!

› Lue lisää

Etusivu » Verkkokauppainfo » Toimitukset & nouto » Toimitusaikakysely

Toimitusaikakysely


Toimitamme verkkokauppamme tuotteita kaikkialle Suomeen päävarastoltamme Tampereelta sekä tavarantoimittajien varastosta eri puolilta Etelä- Suomea nopeasti ja tehokkaasti, jopa 1 työpäivässä suurimpaan osaan Suomea.

Jotta tilaus on 1 työpäivän kuluessa perillä pihassa tai noutopisteessä, edellyttää pääsääntöisesti seuraavaa: Tilauksesi on tullut arkipäivänä aamupäivällä ennen klo. 11 (myöhemminkin tullut tilaus on mahdollista saada lähtemään saman päivän aikana, mutta kuitenkin epätodennäköistä), tilaamaasi määrää on heti varastossa, tilauksen kuljetus sujuu kuljetusliikkeeltä ongelmitta ja viiveittä ja toimituksen postinumero on sellainen mihin kuljetusliike toimittaa tilausta seuraavana työpäivänä. Alla olevalla lomakkeella voit helposti kysyä toimitusaikaa juuri sinun postinumeroalueellesi.

Tilausten kuljetukset ovat ulkoistettuja ja niitä hoitaa suuret kuljetusliikkeet kuten Posti Oy, PostNord, Kaukokiito ja Schenker. Me emme voi taata kuljetusliikkeen puolesta sitä että tilaus on 100% varmuudella juuri kyseisenä ajankohtana perillä noutopisteessä tai pihassasi. Voimme antaa siitä vain arvion kuljetusliikkeiden puolesta. Verkkokaupastamme täysin riippumattomasta syystä kuljetus voi joskus viivästyä esimerkiksi tuotteen tai tuotteiden rikkoontumisen vuoksi tai muusta syystä mihin me Eerola Supplies, emme pysty vaikuttamaan tai ennakoimaan.


 

 

Pyydä alla olevalla lomakkeella mahdollisimman tarkka toimitusaika. 

Mitä enemmän annat tietoja,

sitä tarkemman toimitusajan saat.

Jos asialla on kiire, soita 045-8409319!


Sähköpostiosoitteesi *
Puhelinnumerosi
Minkä tuoteryhmän tuotteita mahdollinen tilauksesi tulisi sisältämään? *


Kerro tarkemmin tuotteista joita mahdollinen tilauksesi tulisi sisältämään? *
Millä kuljetusmuodolla mahdollinen tilauksesi tultaisiin toimittamaan? Voit valita useamman (yli 35kg tilaukset toimitetaan aina perille pihaan asti) *Anna TOIMITUSOSOITTEEN postinumero? (riippumatta siitä mitä edellisessä kysymyksessä vastasit) *
   

Pakolliset kentät * 
 

Huomioitavaa! 

 

- Riippuu täysin tilauksen sisällöstä/tuotteista ja astiakoista, kuinka nopeasti kukin lähetys on perillä noutopisteessä tai asiakkaalla

 

- Riippuu täysin tilauksen kokonaispainosta, kuinka nopeasti kukin lähetys on perillä noutopisteessä tai asiakkaalla.

- Myymme tuotteita paljon joka päivä, mikä tarkoittaa sitä että oma sekä tavarantoimittajiemme varastosaldot muuttuvat jatkuvasti. Loppumaisillaan olevien tuotteiden varastosaldoihin toki ennakoidaan aina tilaamalla tuotteita varastoon. Emme kuitenkaan pysty kaikkia myyntipiikkejä millään ennustamaan, jolloin saattaa olla joitakin päiviä välissä siitä kun tuote loppuu ja saamme varastontäydennyksen. Tämä on kuitenkin harvinaista, mutta mahdollista.

 

- Riippuu täysin määräpaikan toimitusosoitteesta ja kuljetusliikkeestä (yli 35kg tilaukset), kuinka nopeasti lähetys on perillä asiakkaalla, esimerkiksi jos asiakas tilaa yhden AdBlue 200l tynnyrin, varastoidaan ko tuotetta Tampereen päävarastollamme ja jos tilaus tulee ennen klo. 11 arkipäivänä, on hyvin todennäköistä että tynnyri lähtee meiltä vielä saman päivän aikana, mutta se kuinka pian se on asiakkaalla perillä, riippuu täysin määräpostinumerosta. Suurimpaan osaan Etelä- Suomea ja osaan Pohjois- Suomea kuitenkin jopa siis 1 työpäivässä.

 

Nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen!

Toimitus noutopisteeseen alk. 7,50€
Toimitus kotiin tai yritykseen alk. 12€
Voit myös noutaa Tampereelta ilman toimituskuluja. Myös ilmaisen toimituksen sisältäviä tuotteita!

Huom. Hinnat sis.alv. 24%!

› Lue lisää

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Tietosuojakäytäntö ›