Sulje sivuvalikko

Nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen!

Toimitus noutopisteeseen alk. 7,50€
Toimitus kotiin tai yritykseen alk. 12€
Voit myös noutaa Tampereelta ilman toimituskuluja. Myös ilmaisen toimituksen sisältäviä tuotteita!

Huom. Hinnat sis.alv. 24%!

› Lue lisää

Etusivu » Verkkokauppainfo » Kampanjat » Tarjousehdot

Tarjousehdot


1. Kaikki tarjouksemme ovat voimassa vain verkkokaupassa ja verkkokaupan kautta tulevissa tilauksissa, ellei tarjouksessa toisin mainita.

 

2. Tarjouksissa on aina alennus- tai kampanjakoodi, mikä tulee antaa kassalla sille varattuun paikkaan, saadakseen tarjouksen mukaisen alennuksen. Kampanja-, alennus- ja tarjouskoodeja ei voi muuttaa rahaksi.

 

3. Mikäli voimassa on useampia eri sisältöisiä tarjouksia, asiakas voi käyttää vain yhden kampanjakoodin / tilaus. Kutakin tarjousta ei voi siis yhdistää muihin tarjouksiin ja alennuksiin.

 

4. Mikäli verkkokaupassa on annettu jo alennus jostakin tuotteesta, alennus- tai kampanjakoodilla ei saa lisäalennusta kyseisestä tuotteesta. Valmiiksi alennettuun hintaan ei siis saa lisäalennusta ja koodit eivät koske kyseistä tuotetta, ellei tarjouksessa erikseen toisin mainita.

 

5. Tarjoukset ovat voimassa kussakin tarjouksessa mainittuun päivämäärään asti. Mikäli erillistä päivämäärää ei ole ilmoitettu vaan tarjous on esimerkiksi voimassa "rajoitetun ajan", pidätämme oikeuden lopettaa tarjous ennalta määrittelemättömän ajan jälkeen.

 

6. Tarjous- ja alennuskoodit voi käyttää vain tuotteiden maksamiseen ellei tarjouksessa toisin mainita. Toimituskuluihin niitä ei voi käyttää, poislukien tilaukset jotka ylittävät kulloinkin voimassaolevan rahtivapaa rajan sekä mahdolliset tarjoukset joissa on erikseen maininta "toimituskuluitta" , "rahtivapaasti", tms.

 

7. Tarjouksissamme on aina minimitilausmäärä ilmoitettu. Jotta saat alennuskoodin oikeuttaman alennuksen, tulee sinun tilata kerralla tarjouksessa erikseen mainitulla summalla. Asiakkaan tilatessa alennuskoodia käyttäen ja asiakkaan palauttaessa osan tilauksesta, lasketaan tilauksen kokonaissumma uudelleen palauttamisen jälkeen tilaukselle jäävillä tuotteilla ja mikäli tarjoukseen oikeuttava minitilausmäärä jää tämän jälkeen alle, veloitetaan asiakkaalta erotus vähentämällä summa palautettavasta summasta ja tarvittaessa laskutetaan asiakkaalta erillisellä laskulla.

 

8. Alennuskoodit joilla voi maksaa tilauksen tuotteita, voi alennuskoodia käyttää kaikkiin tuotteisiin poislukien 600l ja 1000l astiakokoihin. Alennuskoodin voi käyttää siis kaikissa tuotteissa 200L astioihin saakka ellei tarjouksessa toisin mainita.

 

9. Uusille uutiskirjeen tilaajilla annamme kiitoksena alennuskoodin käytettäväksi seuraavan tilauksen yhteydessä. Pidätämme oikeuden muuttaa annetun alennuskoodin arvoa sekä minimitilausmäärää. Minimitilausmäärä on ilmoitettu alennuskoodin yhteydessä. Kyseisen koodin voi käyttää vain kerran / asiakas ja sitä ei voi yhdistää muihin koodeihin tai alennuksiin ellei toisin ole erikseen mainittu. 

 

 

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme!

Saat suoraan sähköpostiisi tiedon viimeisimmistä uutuuksista, tarjouksista sekä erilaisista ajankohtaisista asioista.

 

 

Tilaa Eerola Supplies- uutiskirje >Nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen!

Toimitus noutopisteeseen alk. 7,50€
Toimitus kotiin tai yritykseen alk. 12€
Voit myös noutaa Tampereelta ilman toimituskuluja. Myös ilmaisen toimituksen sisältäviä tuotteita!

Huom. Hinnat sis.alv. 24%!

› Lue lisää

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Tietosuojakäytäntö ›