Shell voiteluaineet

Osta nyt verkkokaupastamme huippuedullisesti >
(Huom. Shell tuotteita saatavana meiltä vain 209l ja 1000l astioissa)


Shell - Maailman suurin voiteluainevalmistaja

Shell on energia- alalla toimiva monikansallinen yhtiö, jonka ydintoimintaan kuuluu öljyn etsintä, kehitys, jalostus sekä valmiiden voiteluaineiden ja polttonesteiden myynti ja markkinointi.

Tämänpäiväiset voiteluaineet ovat pitkälle kehitettyjä tuotteita, joiden kehitykseen Shell investoi suuria summia vuosittain, tämä tuottaa huippuluokan tuotteita, jotka takaavat toimintavarmuuden ja pitkän iän nykyaikaisille koneille ja laitteille.

Shellin öljyt puhdistaa, suojaa ja voitelee

Ne on kehitetty tämän päivän ajoneuvoja ja koneita sekä niitä koskevia vaatimuksia varten. Shell testaa öljyjään enemmän kuin alan standardit vaativat, koska ajoneuvoille tai koneille asetettavia haasteita ei milloinkaan voi tietää varmasti etukäteen. Varmistaakseen olevansa edelläkävijä tekniikassa ja suorituskyvyssä Shell on kehittänyt vahvan yhteistyön muutamien moottoriurheilun tärkeimpien toimijoiden kanssa.

 

Shell toimii yli 130 maassa ja palvelee yli 20 miljoonaa asiakasta päivittäin 40 000 huoltopisteessä. Shell saa säännöllisesti asiakkailtaan palautetta. Palaute otetaan huomioon voiteluaineiden tutkimusohjelmissa, jotta yhtiön kehittämät öljyt vastaavat aina asiakkaiden vaatimuksia.

Shellin eri puolilla maailmaa toimivat, johtavat tutkimuskeskukset yhdistävät kaiken tiedon, asiantuntemuksen ja innovaatiot luodakseen ratkaisuja, jotka tuottavat lisäarvoa asiakkaille. Shellin uusimpaan tekniikkaan tekemät investoinnit merkitsevät sitä, että Shell tarjoaa usein ensimmäisenä markkinoilla tuotteita ja palveluja, jotka antavat parhaan suojan ja tehokkuuden.


Osta nyt verkkokaupastamme huippuedullisesti >
(Huom. Shell tuotteita saatavana meiltä vain 209l ja 1000l astioissa)

Eerola Supplies- BLOGI