Sulje sivuvalikko

Nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen!

Toimitus noutopisteeseen alk. 12€

60€ tilaukselle toimitus 0€!

Toimitus kotiin tai yritykseen alk. 22€
120€ tilaukselle toimitus 0€!

Huom. Hinnat sis.alv. 24%!

› Lue lisää

Etusivu » Verkkokauppainfo » Maksutavat

Maksutavat


Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm, Paybyway Oy. Valitessasi kassalla maksutavaksi jonkin Bamboran maksutavan, maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

 


Uutta!

Yksityishenkilöille nyt mahdollista tehdä tilaus myös ilman verkkokauppaa, jos tilaaminen verkkokaupan kautta ei ole tuttua. Soita tai lähetä meille sähköpostilla tilauksesi ja saat tilauksen käsittelyn jälkeen sähköpostiosoitteeseesi maksulinkin minkä kautta voit maksaa omassa verkkopankissasi, maksukortilla, laskulla tai osamaksulla. Kätevää, eikö?


 

 

Maksutavat yksityishenkilöille

Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä Jousto, Everyday ja Euroloan.

Ostaessasi laskulla tai osamaksulla, valitsemasi rahoitusyhtiö tarkastaa automaattisesti luottotietosi.

HUOM. Näillä maksutavoilla tilaus tulee toimittaa väestotietojärjestelmässä olevaan postiosoitteeseen. Jos haluat toimittaa tilauksen tästä poikkeavaa osoitteeseen, tulee sinun valita maksutavaksi verkkopankki- tai korttimaksu!

 

Jousto

Yksityishenkilö voi maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 eur ja kuukausikorko 2,42 %).

 

Euroloan:

Euroloan Consumer Finance Oyj (2159120-9) on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys. Euroloan-laskun tai -osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–2000 euron ostoksille. Osamaksu laskutetaan 30 päivän välein, ja esimerkiksi arvoltaan 1500 euron ostoksen todellinen vuosikorko on 26,1 % maksuajan ollessa 12 kk. Kokonaishinnaksi tulee 1697,15 eur (sis. korko 6 %, laskutuslisä 3,95 eur/kk, avausmaksu alk. 3 eur). 

 

 

 

 

 

Maksutavat yrityksille

Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit ja lasku yrityksille.

Lasku vaihtoehto yrityksille

Laskulla maksettaessa laskutuslisä on 3,95€ alv 0%. Tarkastamme luottotiedot Y- tunnuksella. Maksuehto 14pv netto tilauspäivästä. Maksumuistutuksesta veloitamme 5,00€ / kpl + viivästyskorot korkolain mukaan. Lasku lähetetään tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen.  

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme!

Saat suoraan sähköpostiisi tiedon viimeisimmistä uutuuksista, tarjouksista sekä erilaisista ajankohtaisista asioista.

HUOM. Saat myös 6,20€ alennuskoodin käytettäväksi seuraavan yli 62€ verkkokauppatilauksesi yhteydessä! 

Tilaa Eerola Supplies- uutiskirje >


Muista!

60€ tilaukselle (max. 35kg, ei VAK- tuotteet) ilmainen toimitus lähipostiisi ja  

120€ tilaukselle ilmainen toimitus ovelle asti (myös VAK- tuotteet)! 

Alle 60€ tilauksiin toimituskulut alkaen vain 7,50€. Voit myös noutaa Tampereelta ilman toimituskuluja. 


 

Nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen!

Toimitus noutopisteeseen alk. 7,50€

60€ tilaukselle toimitus 0€!

Toimitus kotiin tai yritykseen alk. 12€
120€ tilaukselle toimitus 0€!

Huom. Hinnat sis.alv. 24%!

› Lue lisää

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Tietosuojakäytäntö ›