Maksutavat


1. Paytrail - luotettava maksupalvelu

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7, Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä, www.paytrail.com 

1 a. Pankkimaksut

Paytrailin maksupalvelun kautta on saatavilla kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet. Kun asiakas maksaa pankkipainikkeen kautta, siirtyy raha ensin Paytrailin asiakasvaratilille, josta se tilitetään kauppiaalle tilitysviiveen jälkeen. Maksajan tiliotteella maksun saajana näkyy Paytrail Oyj. 

1 b. Korttimaksut

Eerola Supplies- verkkokaupassa Paytrailin kautta on mahdollista ottaa vastaan maksuja seuraavilla korttimaksutavoilla: Visa, Mastercard ja MobilePay. 

1 d. Jousto lasku ja osamaksu

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!

1 e. OP Lasku & erämaksu - Verkkokaupan maksutapa kaikkien pankkien asiakkaille 

OP Laskulla voit tehdä enintään 5 000 euron suuruisia ostoksia ja maksaa ne korottomasti pois 45 vuorokauden sisällä. Halutessasi voit pilkkoa laskun useampaan maksuerään. Ostoksesi näkyvät yhdessä paikassa, joten pysyt helposti perillä rahan käytöstä. Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa. Saat laskut kätevästi sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme näet tietoja OP Laskun käytöstäsi ja tekemiesi ostosten summan. Voit käyttää OP Laskua, jos olet maksukykyinen yli 20-vuotias, ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset.

Mitä OP laskun käyttäminen maksaa?

Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 €. Jos saat useamman laskun samassa kuussa, maksat vain yhden tilinhoitomaksun. Tilinhoitomaksua ei veloiteta silloin, kun et saa laskua. Maksat siis vain OP Laskun käytöstä. Voit halutessasi maksaa laskusta vain minimierän, jolloin loppusumma siirtyy automaattisesti erämaksuun. Erissä maksaessasi vuosikorko on 19,95 %.*

*OP Lasku on jatkuvakäyttöinen luotto, jonka todellinen vuosikorko 1000 euron luotolle on 26,8 %, kun luoton korko on kiinteä 19,95 % ja tilinhoitomaksu 2,95 euroa kuukaudessa. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 1396,69 euroa. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 27,78 euron minimilyhennysmaksuerinä kuukauden välein, jolloin luottoaika on 36 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.


4. Lasku yrityksille  (Vain yritysasiakkaille)

Yritysasiakkaana voit valita myös laskun. Maksuehto 14pv netto laskettuna tilauksesi lähetyspäivästä. Laskutuslisä  4,90€ sis.alv. 24% lisätään aina alle 200eur sis.alv. 24% tilauksiin. Laskutuslisä sisältää luottotarkastuksen. Tarkastamme yrityksen tiedot Y- tunnuksella ja mikäli katsomme ennakkomaksun tarpeelliseksi, ilmoitamme siitä erikseen tilauksen jälkeen sähköpostitse. Lähetämme laskun aina ensisijaisesti sähköpostitse, mutta meillä on mahdollisuus lähettää myös verkkolaskuja. Ilmoita täydellinen verkkolaskuosoitteesi asiakaspalvelumme sähköpostiin myynti@ojefin.com. 


5. Ennakkotilisiirto

Valitessasi perinteisen ennakkotilisiirron, saat tilauksen jälkeen pankkiyhteystietomme maksusuoritustasi varten. Tilauksesi käsittely etenee vasta, kun olemme vastaanottaneet maksusuorituksesi. Saat aina maksustasi erillisen kuitin kirjanpitoosi.