Sulje sivuvalikko

Nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen!

Toimitus noutopisteeseen alk. 7,50€
Toimitus kotiin tai yritykseen alk. 12€
Voit myös noutaa Tampereelta ilman toimituskuluja. Myös ilmaisen toimituksen sisältäviä tuotteita!

Huom. Hinnat sis.alv. 24%!

› Lue lisää

Etusivu » Tuotetietoa » Pesuaineet, tuotetietoa » UKK Usein kysyttyä pesuaineista

UKK Usein kysyttyä pesuaineista


   Löydät valikosta useimmin kysytyt kysymykset myymistämme pesuaineista tuoteryhmittäin. Mikäli et löydä vastausta sinua askarruttavaan kysymykseen, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme.

 
 

Usein kysyttyjä kysymyksiä pesuaineista yleisesti

 

1. Löytyykö hyvää pesuainetta tiilikaton pesuun?  

    Kyllä löytyy! Forteva desinfioiva pesuaine sopii tähän mainiosti. Aine tuhoaa erilaiset homeet ja muut bakteerit ja sammal irtoaa samalla. Aine jättää jälkeensä hetkellisen suojaavan pinnan. Tiilikaton pesussa suositeltu laimennussuhde on 1:7 - 1:10.

2. Haluaisin yhden pesuaineen koko kalustoni pesuun aina henkilöautoista raskaaseen kalustoon?

    Silloin valitse Trefoil Raskaspesuaine tai Optima Pro kasviliuotin! Tuotteilla voit pestä aina ruohonleikkureista raskaisiin työkoneisiin. Laimennussuhde pestävän pinnan likaisuusasteen mukaan. Tuotteet sisältävät myös kirkastevahaa. 

3. Tarvitsisin mahdollisimman edullisen pesuaineen henkilöautoni päältäpesuun kotipihassani?

    Valitse silloin Solar vahashampoo. Tuote sisältää reilusti kirkastevahaa ja jättää jälkeensä kiiltävän kirkkaan pinnan. Tuote on biologisesti hajoavana ympäristöystävällinen. Laimennussuhde pestävän pinnan likaisuusasteen mukaan. Solarilla voit pestä samalla mm. kotisi pihakivetykset ja terassin.

4. Mitkä pesuaineista soveltuvat kuluttaja- käyttöön?

    Solar Vahashampoo, WaxMax vahashampoo ja Trefoil Raskaspesuaine. Kaikki edellä mainitut tuotteet ovat biologisesti hajoavia luontoystävällisiä sekä käyttäjäystävällisiä tuotteita. Kaikki nämä soveltuvat myös käsinpesuun.

Kaikilla näillä pesuaineilla voit pestä yksinään autosi, mutta suosittelemme ostamaan Trefoil Raskaspesuaineen esipesuaineeksi, sillä Trefoil on liuotinpohjainen pesuaine ja sillä selvästi parempi lian irrotuskyky. Sitten ostat reilusti kirkastevahaa sisältävän Solarin tai WaxMaxin viimeistelyyn, kiiltävän kirkkaan pinnan aikaansaamiseksi. Lisäksi kun ostat pesuaineet tuotepaketissa, saat ne paketissa edullisemmin.

Kaikki pesuaine- tuotepaketit

5. Mistä löydän käyttöturvallisuustiedotteet?

Tuotetietoa --> Käyttöturvatiedot

6. Minulla on taksi ja pesen autoni aina itse käsin. Joskus pesuhallissa ja joskus kotipihassa. Mitä pesuainetta suosittelisitte?

Autosi on yrityksesi käyntikortti ja on tärkeää että se on näyttävässä kunnossa pesun jälkeen. Jos haluat vain yhden tehokkaan pesuaineen autosi pesuun valitse Trefoil Raskaspesuaine (käsinpesussa ohennus jopa 1:100!) tai Optima Pro Kasviliuotin (käsinpesussa ohennus jopa 1:150!). Jos haluat myös selkeää kiiltoa ajoneuvollesi, suosittelemme että valitset esipesuun Trefoil Raskaspesuaineen tai Optima Pro Kasviliuottimen ja reilusti kirkastevahaa sisältävän vahashampoon viimeistelyyn ja Clarus huuhteluvahan säännöllisellä käytöllä pesut nopeutuvat (=säästät aikaasi) ja voit käyttää jatkossa laimempaa seosta pesuaineissa (=säästät rahaasi). Tustustu myös käyttäjäystävällisiin pesutarvikkeisiimme!

7. Löytyykö pesuainetta ultraäänipesuriin?

Valitettavasti, toistaiseksi meillä ei ole tällaiseen pesuriin tarjota tuotetta.

8. Kumimatolle ja betonilattiallemme on päässyt öljyä. Mikä aine olisi tämän poistoon paras? 

Suosittelemme tähän joko ARP-24 Koneshampoota 1:1 veden kanssa laimennettuna tai LP-100 raakaliuotinta laimentamattomana ja LP-100 pestäessä kannattaa pestä pienemmin "paloin" kerrallaan jos pestävä pinta-ala on suuri. Molemmat tuotteet ovat hellävaraisia em pestäville pinnoille.

9. Mikä olisi sopiva liuotinpesuaine pakettiauton/henkilöauton perusteelliseen puhdistukseen? Liuottimen pitäisi tehota likaan, rasvaan, pikeen, tiesuolaan yms…. Sekä poistaa maalipinnalta vanhat vahanjäämät...

Suosittelemme tähän ehdottomasti LP-100 raakaliuotinta. Se irroittaa myös pikeä ja rasvaa erittäin tehokkaasti. Suosittelemme viimeistelyaineeksi Solar Autoshampoota tai WaxMax vahashampoota, joilla saadaan pesutuloksena kiiltävä kirkas pinta.


 
 

Nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen!

Toimitus noutopisteeseen alk. 7,50€
Toimitus kotiin tai yritykseen alk. 12€
Voit myös noutaa Tampereelta ilman toimituskuluja. Myös ilmaisen toimituksen sisältäviä tuotteita!

Huom. Hinnat sis.alv. 24%!

› Lue lisää

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?

Tietosuojakäytäntö ›