Teboil Monitra öljyt

2 Tuote

Teboil Monitra-öljyt ovat laadukkaita STOU-tyyppisiä öljyjä. Myös Monitrat sopivat märkäjarrullisille traktoreille käytettäväksi. Sekä Monitra, että Wetol-sarjan tuotteet sisältävät tehokkaan kulumiselta suojaavan lisäaineistuksen.

STOU on lyhenne sanoista Super Tractor Oil Universal. STOU öljyt sopivat myös moottoriöljyksi, sillä ne sisältävät myös moottoriöljyltä vaadittavia puhtaanapito-ominaisuuksia. STOU-öljyssä käytettävät voimansiirtoöljyn lisäaineet eivät kuitenkaan ole yhteensopivia uudempien moottoreiden pakokaasun jälkikäsittelyjärjestelmien kanssa. Tämän vuoksi uudemmissa moottoreissa on usein käytettävä varsinaista moottoriöljyä, jossa yhteensopivuus jälkikäsittelylaitteiden kanssa on otettu huomioon. STOU-tyyppiset öljyt sopivat edelleen usein monen uudemman traktorin voimansiirtoöljyksi.

Laadukkaita Teboil Monitra öljyjä käytetään erilaisten maatalouskoneiden yleisöljyinä. Tutustu tuotteisiin lisää tuotekorteilta ja varmista tarvittaessa yhteensopivuus oman koneesi käyttöohjekirjasta/valmistajalta tai käytä Teboilin Lubricant advisoria >.

  • Näkymä
755,00 €
770,00 €