Lue tärkeä artikkeli (päivitetty 4.5.2022) Ukrainan sodan vaikutuksista tuotteisiimme ja niiden hintoihin. 

Artikkeliin päästä tästä linkistä > 

Teboil Monitra öljyt

2 Tuotetta

Teboil Monitra-öljyt ovat laadukkaita STOU-tyyppisiä öljyjä. Myös Monitrat sopivat märkäjarrullisille traktoreille käytettäväksi. Sekä Monitra, että Wetol-sarjan tuotteet sisältävät tehokkaan kulumiselta suojaavan lisäaineistuksen.

STOU on lyhenne sanoista Super Tractor Oil Universal. STOU öljyt sopivat myös moottoriöljyksi, sillä ne sisältävät myös moottoriöljyltä vaadittavia puhtaanapito-ominaisuuksia. STOU-öljyssä käytettävät voimansiirtoöljyn lisäaineet eivät kuitenkaan ole yhteensopivia uudempien moottoreiden pakokaasun jälkikäsittelyjärjestelmien kanssa. Tämän vuoksi uudemmissa moottoreissa on usein käytettävä varsinaista moottoriöljyä, jossa yhteensopivuus jälkikäsittelylaitteiden kanssa on otettu huomioon. STOU-tyyppiset öljyt sopivat edelleen usein monen uudemman traktorin voimansiirtoöljyksi.

Laadukkaita Teboil Monitra öljyjä käytetään erilaisten maatalouskoneiden yleisöljyinä. Tutustu tuotteisiin lisää tuotekorteilta ja varmista tarvittaessa yhteensopivuus oman koneesi käyttöohjekirjasta/valmistajalta tai käytä Teboilin Lubricant advisoria >.

  • Näkymä
-11.5%
Teboil Monitra Plus 10W-30 200l
615,07 € 695,00 €
-4.5%
Teboil Monitra Super 10W-40 200l
636,03 € 666,00 €