Teboil Larita Oil 32 200l
Teboil Larita Oil 32 200l

Teboil Larita Oil 32 200l

Rahtivapaa- tuote! Larita Oil -sarjan öljyt soveltuvat käytettäviksi vaativissa teollisuuden korkeapaine hydrauliikka- ja kiertovoitelujärjestelmissä.

575,00 €
HINTA SIS.ALV. 24 %
Toimitusaika- arvio 2 - 10 arkipäivää

Tarkasti valittujen lisäaineiden ja perusöljyjen ansiosta Larita Oil -sarjan öljyt soveltuvat käytettäviksi vaativissa teollisuuden korkeapaine hydrauliikka- ja kiertovoitelujärjestelmissä. Öljyissä on erittäin tehokas lisäaineistus kulumista, korroosiota, hapettumista ja vaahtoamista vastaan.

Suorituskyky: DIN 51524 part 2 (HLP); ISO 6743: ISO L-HM; Vickers I-286-S, M-2950-S; Denison HF-0, HF-1, HF-2; Cincinnati Machine P-68 (32)


Rahtivapaa- tuote!

Tuote toimitetaan toimitusosoitteeseen rahtivapaasti, erillistä rahtia ei siis veloiteta. Huomioi, että kun lisäät tämän tuotteen ostoskoriin, saat myös muut tilaamasi tuotteet rahtivapaasti!


Toimitusaika

Tuotteen toimitusaika riippuu tilausajankohdasta. Tuote toimitetaan keskimäärin 2-3 työpäivässä isoihin kaupunkeihin, näiden läheisyyteen ja/tai Kaukokiidon rahtiterminaalien läheisyyteen. Harvaan asutuille alueille keski- ja pohjois-Suomessa keskimäärin 3-5 työpäivän kuluessa. Haluatko tietää mahdollisimman tarkan toimitusajan? Lue lisää toimitusajasta >

Samankaltaiset tuotteet