AdProline Betonin liuotin 5l, tiiviste
AdProline Betonin liuotin 5l, tiiviste

AdProline Betonin liuotin 5l, tiiviste

Glykolihappopohjaisella AdProline betoninliuottimella voidaan erittäin tehokkaasti poistaa betonijäämiä ajoneuvoista, varusteista, työkaluista, seinistä yms.

38,00 €
HINTA SIS.ALV. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika- arvio 1 - 7 arkipäivää
Määräalennus
Alennusprosentti
+ 2 kpl
15%

Glykolihappopohjaisella AdProline betoninliuottimella voidaan erittäin tehokkaasti poistaa betonijäämiä ajoneuvoista, varusteista, työkaluista, seinistä yms. Poistaa tehokkaasti myös ruostetta,kalkkia ja hapettumia.

Glykolihappopohjainen AdProline Betonin liuotin on huomattavasti vähemmän aggressiivinen ja syövyttävä muihin happoihin verrattuna. Pystyy poistamaan myös paksuja kerroksia betonijäämiä. 


Tähän tuotteeseen liittyvät artikkelit:

18.5.2023 Betmax betonin- ja kalkinpoistoaine & AdProline betonin liuotin: Laadukkaat ja riittoisat betonin- ja kalkinpoistoaineet. Lue artikkeli >


Käyttöohje

AdProLine® -betonin liuotin toimitetaan tiivisteenä ja laimennetaan normaalisti vedellä. Laimennussuhde ja vaikutusaika riippuvat betonikerroksen paksuudesta ja kovuudesta. Normaali laimennussuhde on 50 % vettä, mutta betoniliuosta voidaan käyttää myös tiivistetyssä muodossa. Lisäämällä pitoisuutta ja pidentämällä normaalia 20—40 minuutin vaikutusaikaa, tehokkuutta parannetaan erittäin paksujen ja kovien betonikerrosten käsittelyn yhteydessä. Levitä AdProLine® -betonin liuotinta alipaineruiskulla tai vaahtoruiskulla korkeapainevedellä.


Varoitus

Noudata aina suurta varovaisuutta, testaa ensiksi pienellä alueella. Voi vahingoittaa ruostumattomia materiaaleja.


Tekniset tiedot

Veteen liukenevaHelposti liukeneva
VäriKirkas/vaaleankeltainen
Haju  Lievä haju
TiheysCa 1,120
pH tiivisteessäCa 2
Kiehumispiste100°C
VarastointiLämmin varasto. Ei saa jäätyä.
Kysymyksiä ja vastauksia AdProline Betonin liuottimesta

1. Onko tämä tuote vastaavanlainen kuin automarketeissa myytävät oksaalihappopohjaiset pesuaineet? 

V: AdProline betonin liuotin on glykolihappopohjainen tiiviste, mitä tulee ohentaa veteen käyttöohjeiden mukaisesti. Automarketeissa myytävät oksaalihappopohjaiset tuotteet ovat myös laadukkaita tuotteita, mutta monesti sellaisenaan käyttövalmiita tai erittäin paljon valmiiksi ohennettuja ja erityisesti yksityiskäyttöön tarkoitettuja tuotteita pienissä astioissa ja pieniin täsmäpuhdistuksiin. AdProline betonin liuotin on siis lähtökohtaisesti huomattavasti riittoisampi tuote.

Samankaltaiset tuotteet