UUTTA!

Nyt myös Nesteen voiteluaineet verkkokaupastamme erittäin kilpilukykyiseen hintaan!
Tutustu valikoimaan nyt >


Neste Turbo+ S4 5w-30 moottoriöljy 200l
Neste Turbo+ S4 5w-30 moottoriöljy 200l

Neste Turbo+ S4 5w-30 moottoriöljy 200l

Rahtivapaa- tuote! Neste Turbo+ S4 5W-30 on täyssynteettinen erittäin korkean suorituskyvyn omaava raskaan kaluston dieselmoottoriöljy.

1 515,25 €
1 595,00 €
Alennus päättyy
HINTA SIS.ALV. 24.00 %
Toimitusaika- arvio 2 - 6 työpäivää

Neste Turbo+ S4 5W-30 on täyssynteettinen erittäin korkean suorituskyvyn omaava raskaan kaluston dieselmoottoriöljy, joka on kehitetty erityisesti nykyaikaisille Euro 4, Euro 5 ja Euro 6  dieselmoottoreille, ja joka täyttää API CK-4- ja ACEA E6-, E4-, E9- ja E7- luokitukset. Se on suunniteltu vastaamaan uusimman ja seuraavan sukupolven moottoriöljytarpeita. Huolellisesti valitut raaka-aineet mahdollistavat sen käytön melkein kaikissa suosituimmissa dieselmoottoreissa.

Neste Turbo+ S4 5W-30 öljyllä on ainutlaatuinen formulaatio, joka on suunniteltu täyttämään ja ylittämään kaikki nykyiset ACEA E6-, E4-, E9- ja E7- luokitukset. Lisäksi se ylittää API CK-4-, CJ-4-, CI-4 PLUS-, CI-4-, CH-4- luokitukset. Sillä on myös useiden moottorivalmistajien virallinen hyväksyntä ja tarjoaa korkean suorituskyvyn raskaissa sovelluksissa. Kaikki edellä mainittu tekee Neste Turbo+ S4 5W-30 öljystä erittäin ainutlaatuisen ja kattavan monipuolisen raskaan kaluston käytössä.

Neste Turbo+ S4 5W-30 öljyn korkealaatuinen perusöljy ja huolella valitut jakavat-, pesevät- ja hapettumista estävät lisäaineet hidastavat merkittävästi moottoriöljyn hapettumista ja ikääntymistä ja mahdollistavat sen käytön pitkille öljynvaihtovälille.

Matalatuhkamoottoriöljynä (low SAPS) se ylläpitää päästöjä rajoittavien laitteiden kestävyyttä, kun käytetään hiukkassuodattimia ja muita edistyneitä jälkikäsittelyjärjestelmiä. Se estää suodattimien tukkeutumisen ja auttaa ylläpitämään moottorin tehokkuutta.

Matala HTHS viskositeetti, (korkean lämpötilan viskositeetti) ja korkealaatuiset kitkanalentajat tarjoavat erinomaisen polttoainetalouden. Lisäksi öljyllä on erittäin hyvät kulumisenesto-ominaisuudet, jotka saavutetaan käyttämällä korkealaatuisia kulumisenestoaineita, jotka muodostavat suojakalvon moottorin pinnoille ja suojaavat moottoria kulumiselta koko öljynvaihtovälin ajan.

Sen erinomainen kestävyys laajalla lämpötila-alueella lisää voiteluaineen kestävyyttä korkeissa lämpötiloissa ja parantaa öljyn juoksevuutta alhaisissa lämpötiloissa. Sillä on erittäin hyvä suorituskyky alhaisissa lämpötiloissa, joka parantaa kylmäkäynnistystä ja ylläpitää asianmukaista voitelukykyä ja moottorin suojaa, kunnes moottori saavuttaa käyttölämpötilan. Se ylläpitää myös käytetyn öljyn pumpattavuuden alhaisissa lämpötiloissa.

Laadukkaimmat lisäaineet auttavat hallitsemaan saostumien muodostumista, ylläpitävät männän puhtautta ja pitävät moottorin puhtaana. Tämä vähentää öljyn kulutusta ja parantaa moottorin suorituskykyä.

Erittäin korkea TBN neutraloi happoja, estää korroosion muodostumisen ja auttaa pidentämään öljynvaihtoväliä. Parantunut ennaltaehkäisy lietteen ja noen kasvulle vähentää viskositeetin kasvua ja estää öljyn sakeutumisen ja suodattimien tukkeutumisen. Lisäksi se auttaa suojautumaan hapon ja lakan muodostumiselta. Öljyn alhainen haihtuvuus auttaa myös vähentämään öljynkulutusta. Öljyn suojauskyky moottorin pysyessä puhtaana vähentää huoltokustannuksia. 


Rahtivapaa- tuote!

Tämä tuote toimitetaan ilman toimituskuluja pihaasi manner- Suomessa.


KÄYTTÖKOHTEET  
Neste Turbo+ S4 5W-30 on erityisen suositeltava uusimmille raskaille dieselmoottoreille, joissa on jälkikäsittelyjärjestelmät ja EGR pakokaasujen takaisinkierrätys). Sopii myös vanhempiin raskaisiin dieselmoottoreihin.

Se soveltuu erityisesti Scanian ajoneuvoille, jotka vaativat moottoriöljyä LDF-4 spesifikaation mukaisesti. Lisäksi sitä suositellaan MAN- ja Mercedes Benz ajoneuvoille pitkälle öljynvaihtovälille. Tarkista moottorin soveltuvuus tämän tuotetiedotteen suorituskykyvaatimusten ja hyväksyntöjen mukaan.

Se sopii Euro 1,2,3,4,5,6 -moottoreihin. Tarkista yhteensopivuus autosi käyttöoppaasta.

Jos käytät API CK-4 öljyä, ja polttoainetta jonka rikkipitoisuus on yli 15 ppm, varmista moottorin valmistajalta mikä on huoltoväli. API CK-4 öljyt on kehitetty käytettäväksi dieselpolttoaineilla, joiden rikkipitoisuus on enintään 500 ppm. Rikkipitoinen polttoaine voi kuitenkin vaikuttaa pakokaasujen jälkikäsittely- järjestelmän kestävyyteen tai öljynvaihtoväliin. 

OMINAISUUDET JA HYÖDYT   
 - Erinomainen kylmäkäynnistys              
 - Erinomaiset polttoaineensäästöominaisuudet              
 - Pitkä vaihtoväli              
 - Vähentää päästöjä 

SUORITUSKYKYLUOKITUKSET              
 API CK-4, CJ-4, CI-4 PLUS, CI-4
ACEA E6/E9/E4/E7
JASO DH-2, DH-1, DL-0
Caterpillar ECF-3, ECF-2, ECF-1a
Cummins CES 20086, CES 20081
Detroit Diesel DFS 93K222, 93K218
MAN M 3271-1, M 3477, M 3575
MB 228.52
MTU Type 3.1, Type 2.1
Renault VI RLD-2, RLD
Volvo VDS-4, VDS-3, VDS-2 

HYVÄKSYNNÄT 
 DQC IV-18 LA
Mack EO-O Premium Plus
MAN M 3677
MAN M 3775
MAN M 3777
MB-Approval 228.31
MB-Approval 228.51
Renault VI RLD-3
Scania LDF-4
Volvo VDS-4.5

TYYPILLISET ANALYYSIARVOT
              Viskositeetti (CCS) −30 °C                            6200                                                                      
              Tiheys 15 °C                            854                            kg/m³                            ASTM D4052              
              Leimahduspiste (COC)                            228                            °C                            ASTM D92              
              HTHS-viskositeetti @ 150 °C                            3,5                            cP                            ASTM D4683              
              Noack-haihtuvuus                            10,5                            %                            ASTM D5800              
              Jähmepiste                            −45                            °C                            ASTM D5949              
              Sulfaattituhka                            0,9                            p-%                            ASTM D874              
              Emäsluku (TBN)                            13                            mg KOH/g                            ASTM D2896              
              Viskositeetti @ 100 °C                            12                            cSt                            ASTM D445              
              Viskositeetti @ 40 °C                            71                            cSt                            ASTM D445              
              Viskositeetti-indeksi                            166                                                        ASTM D2270


Toimitusaika

Tuotteen toimitusaika riippuu tilausajankohdasta. Tuote toimitetaan keskimäärin 2-4 työpäivässä isoihin kaupunkeihin, näiden läheisyyteen ja/tai Schenkerin rahtiterminaalien läheisyyteen. Harvaan asutuille alueille keski- ja pohjois-Suomessa keskimäärin 3-5 työpäivän kuluessa. Haluatko tietää mahdollisimman tarkan toimitusajan? Lue lisää toimitusajasta >