LPA-100 raakaliuotin 20l, pien, noen, öljyn ja rasvan poistoon
LPA-100 raakaliuotin 20l, pien, noen, öljyn ja rasvan poistoon

LPA-100 raakaliuotin 20l, pien, noen, öljyn ja rasvan poistoon

Erikoispuhdistettu alifaattinen raakaliuotin esipesuaineeksi likaiselle kalustolle.

125,00 €
HINTA SIS.ALV. 24 %
Toimitusaika- arvio 2 - 8 arkipäivää

Erikoispuhdistettu alifaattinen raakaliuotin esipesuaineeksi likaiselle kalustolle. Lähes hajuton, miellyttävä käyttää ja turvallisempi vaihtoehto aromaattisille liuottimille.

Puhdistaa tehokkaasti rasvaiset osat, jäähdyttimen ja poistaa naftaroiskeet maalipinnalta. Huuhtoutuu helposti emulgointiaineen ansiosta.

Ei vahingoita maali- eikä lakkapintoja, metalleja, alumiinia eikä lasia. Toimii erinomaisesti kylmissä olosuhteissa. Jäätymispiste -12 °C.


Tähän tuotteeseen liittyvät artikkelit:

6.3.2023 Tämä on VAK- tuote! Kaikki VAK- tuotteet toimitetaan pihaan asti. Lue artikkeli >Varastointi: Varastoidaan kuivassa ja viileässä hyvin tuuletetussa paikassa tiiviisti suljettuna. Suojeltava kuumuudelta, kipinöiltä ja avotulelta. Suojeltava auringonvalolta.

Käyttökohteet: Soveltuu kaikenlaisen kaluston esipesuun, moottoreiden ja osien puhdistukseen sekä harjakoneiden harjoille.

Käyttöohje

Käytetään laimentamattomana. Levitä käsin sientä tai harjaa apuna käyttäen tai matalapaineruiskulla. Anna vaikuttaa 1 - 5 min. Huuhdo puhtaalla painevedellä. Kirkkaan lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme jälkipuhdistusta vielä shampoolla tai liuotinshampoolla.

Samankaltaiset tuotteet
Tämän tuotteen ostaneet ovat ostaneet myös