AdBlue sähköpumppusarja CDS IBC- konttiin 230V, manuaalipistooli
AdBlue sähköpumppusarja CDS IBC- konttiin 230V, manuaalipistooli AdBlue sähköpumppusarja CDS IBC- konttiin 230V, manuaalipistooli

AdBlue sähköpumppusarja CDS IBC- konttiin 230V, manuaalipistooli

Pumppusarja AdBlue 230V 30L/min. Itseimevä kalvopumppu. Manuaalinen PVC tankkauspistooli.

551,80 €
HINTA SIS.ALV. 24.00 %
Toimitusaika- arvio 2 - 8 työpäivää

Käyttöjännite 230 V. Tuotto 30 L/min .Itseimevä kalvopumppu. On/off- kytkin. Manuaalinen PVC tankkauspistooli ilman mittaria. 3/4"letkut. Imuletku EPDM 1,5 m ei pohjaventtiiliä. CDS/SEC- adapteri CDS- imuputken ja pumpun imuletkun väliin. Jakeluletku EPDM 5 m, 3/4" liitännät pumpussa. 

HUOM. Tämä pumppu ei sisällä virtausmittaria eikä imuputkea IBC- kontiin (lue alta lisätiedot!) ja varustettu manuaalisella PVC pistoolilla.

Huomioi seuraavat seikat ennen tämän tuotteen tilaamista:

1. Tämä pumppu sopii suoraan CDS- imuputkella varustettuun AdBlue IBC- konttiin, kts tuote tästä linkistä >. Tämä tuote ei sovellu suoraan AdBlue IBC peruskonttiin, kts tuote tästä linkistä >.

2. Jos sinulla on jo AdBlue kontti, mutta kontissa ei ole CDS- imuputkea, tilaa CDS- imuputki ja yhteensopiva korkki tästä linkistä >.

3. Jos tarvitset sekä AdBlue liuoksen, että pumpun samalla kertaa, tilaa tuotepaketti, missä saat tuotteet edullisemmin! Kts. tuotepaketti tästä linkistä >.

Samankaltaiset tuotteet
Tämän tuotteen ostaneet ovat ostaneet myös