UUTTA!

Nyt myös Nesteen voiteluaineet verkkokaupastamme erittäin kilpilukykyiseen hintaan!
Tutustu valikoimaan nyt >


Betmax Betonin- ja kalkinpoistoaine 60l (3kpl 20l)
Betmax Betonin- ja kalkinpoistoaine 60l (3kpl 20l) Betmax Betonin- ja kalkinpoistoaine 60l (3kpl 20l)

Betmax Betonin- ja kalkinpoistoaine 60l (3kpl 20l)

Järeä tehoaine, joka puree jopa kiinni palaneeseen betoniin ja kalkkiin.

275,94 €
315,00 €
HINTA SIS.ALV. 24.00 %
Toimitusaika- arvio 1 - 4 työpäivää

Betmax on järeä, suolahappopohjainen tehoaine vaativaan puhdistukseen. Betmax on tarkoitettu erittäin vaativaan betonin- ja kalkin poistoon. Tuotteen happopitoiset ainesosat irrottavat tehokkaasti betonin ja kalkkikovettumat, jopa kiinni palaneet. Betmax poistaa tehokkaasti myös levän ja merinäkin. Hapotuksen jälkeen on aina suositeltavaa neutralisoida hapotettu pinta vahvasti emäksisellä pesuaineella, jotta happo lakkaa vaikuttamasta pestyllä pinnalla! Sisältää: suolahappoa, amofotäärisiä tensidejä, dodekyylibentseenisulfonihappoa. Varastointi: Lämmin varasto, ei saa jäätyä.

Käyttökohteet:

Betoniautot, -lattiat sekä työvälineet, roska-autot sekä muut kohteet, joissa tarvitaan betonin- ja kalkinpoistoa. Soveltuu myös meren aiheuttamien epäpuhtauksien puhdistukseen. (Huom. Valitse Bet-Clean Ultra, jos tarvitset biologisesti hajoavan, hellävaraisemman pesuaineen em. kohteisiin!)


Miten valita oikea betonin- ja kalkinpoistoaine?  Lue blogikirjoituksemme aiheesta >.


Käyttöohje

Laimenna vedellä likaisuusasteesta ja levitystavasta riippuen. Annostele 1:1 - 1:10. Levitä haponkestävällä matalapaineruiskulla. Anna vaikuttaa kunnes lika, kovettumat tai saostumat irtoavat, noin 2 - 10 min. Käytä tarvittaessa harjaa apuna. Huuhtele puhtaalla painevedellä ja viimeistele neutralisoivalla emäksisellä pesuaineella, esim. Optima Prolla. Varmista aina pinnan kestävyys ensin pienelle alalle. Ei suositella luonnonkiveen, alumiini-, messinki- tai ruostumattomille teräspinnoille. Käytettävä suojakäsineitä.


Usein kysyttyä / Betmax ja Bet-Clean Ultra

1. Voiko Betmaxilla pestä ilman harjaa

     Levitä betmax haponkestävällä ruiskulla, muista myös harjata pestävä pinta.

2. Saako Betmaxia mennä lasipinnoille?

    Mikäli Betmaxia pääsee lasipinnalle, vaurioituu lasi pahasti.

3. Tarvitseeko pesty pinta pestä vielä emäksisellä pesuaineella hapotuksen jälkeen?

    Kyllä, ehdottomasti. Muista aina pestä hapotettu pinta esimerkiksi Trefoil Raskaspesuaineella tai Optima Pro kasviliuottimella, jolloin happo lakkaa vaikuttamasta hapotetulla pinnalla (neutralisoituu).

4. Miten Betmax ja Bet-Clean Ultra eroavat toisistaan? 

    Betmax on suolahappopohjainen ja Bet-Clean glykolihappopohjainen. Bet Clean vaatii paljon pidemmän vaikutusajan pestävällä pinnalla. Bet-Clean Ultra on biologisesti hajoava, mitä Betmax ei ole.

5. Miten hyödyn jos valitsen hintavamman Bet- Clean Ultran?

    Bet-Clean on jatkuvassa käytössä hellävaraisempi maalipinnoille kuin Betmax. Bet-Clean Ultrassa käytettävä glykolihappo on raaka-aineena paljon arvokkaampaa, kuin Betmaxin suolahappo. Bet-Clean Ultra on lisäksi biologisesti luontoon hajoava ja Bet-Clean Ultralla on useampia käyttötapoja.