Bival 3M kalustonpesuaine 25l, tiiviste ja 200l tyhjä tynnyri
Bival 3M kalustonpesuaine 25l, tiiviste ja 200l tyhjä tynnyri Bival 3M kalustonpesuaine 25l, tiiviste ja 200l tyhjä tynnyri

Bival 3M kalustonpesuaine 25l, tiiviste ja 200l tyhjä tynnyri

Bival 3M on erittäin voimakas kaksikomponentti esipesu- ja liuotinpesuaine.

208,05 €
219,00 €
HINTA SIS.ALV. 24.00 %
Toimitusaika- arvio 1 - 4 työpäivää

Bival 3M on erittäin voimakas kaksi komponentti esipesu- ja liuotinpesuaine. Puhdistaa orgaanisen ja epäorgaanisen lian tehokkaasti jopa ilman pesusientä tai harjaa. Erittäin monipuolinen, tehokas ja riittoisa. Helppo huuhdella pois. Uuden sukupolven pesuaine.


HUOM. Verkkokaupasta tuote on tilattavissa vain yhdessä tyhjän 200l tynnyrin kanssa. Voit valita myös lisävalinnoista haluatko meidän tekevän seoksen valmiiksi varastollamme ennen tuotteen toimitusta.
Mikäli et tarvitse tynnyriä, kysy päivän hinta ilman sitä 045-8409319! Ilman tynnyriä toimituskulut ovat pienemmät.

Rahti veloitetaan erikseen. Voimassaoleva rahti selviää viemällä tuote ostoskoriin ja siirtymällä kassalle. Rahti on sama riippumatta siitä onko tynnyri tyhjä vai pesuaine valmiiksi sekoitettu tynnyriin yhdessä veden kanssa.


Käyttöohje: Tiivisteenä Bival 3M on kerroksissa kannussa, tiiviste pitää ravistaa sekaisin ennen laimennusta (katso tuotekuva!). Bival 3M:n kanssa pitää varoa alumiineja ja kromeja, ei saa antaa kuivua. Laimentaa pitää reilusti, esimerkiksi 1kpl 25l kannu tyhjään 200l tynnyriin ja loput vettä. Tämän jälkeen ajoneuvokaluston pesussa voi vielä ruiskuun laitettaessa ohentaa lisää. Erittäin likaisen maansiirtokaluston pesussa ei välttämättä tarvitse enää laimentaa ruiskuun lisättäessä, mutta kannattaa kokeilla tässäkin vielä laimentamista ja lisää tynnyristä tarvittaessa lisää seosta. Varastointi: Lämmin varasto.


Miten valita oikea liuotinpesuaine? 

Lue blogikirjoituksemme aiheesta >

Tämän tuotteen ostaneet ovat ostaneet myös