Red Strike liuotinpesuaine 20l, tiiviste
Red Strike liuotinpesuaine 20l, tiiviste

Red Strike liuotinpesuaine 20l, tiiviste

Red-Strike on huippuluokan pesuaine, jolla on erinomainen kyky irroittaa erilaisia likakertymiä tehokkaasti.

210,00 €
HINTA SIS.ALV. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika- arvio 1 - 7 arkipäivää

Huippuluokan pesuaine ympärivuotisiin pesuihin. Red-Strike on huippuluokan pesuaine, jolla on erinomainen kyky irroittaa erilaisia likakertymiä tehokkaasti. Kehittyneen koostumuksensa vuoksi sopii erilaisille pinnoille. 

Erinomainen lianirrotuskyky mahdollistaa pesuaineen käytön ympärivuotisissa pesuissa. Soveltuu erinomaisesti harjakoneiden esi- ja harjapesunaineeksi sekä käsinpesuun. Irrottaa muun muassa maantiesuolaa, rasvaa, öljyjä, hyönteisjäämiä ja muita vaikeita epäpuhtauksia. Miellyttävän kevyt tuoksu käyttäjälle ja lopputuloksena kauniin kirkas pinta. Erikoisominaisuuksien ansiosta voidaan levittää märälle pinnalle, mutta paras lopputulos saavutetaan aina kuivalle pinnalle levitettynä. Tuotteen pH tiivisteenä 14.

Käyttökohteet: Raskaskalusto kuten kuorma-autot, perävaunut ja työkoneet, pressut, säiliöt, harjapesukoneet. 


Tähän tuotteeseen liittyvät artikkelit:

6.3.2023 Tämä on VAK- tuote! Kaikki VAK- tuotteet toimitetaan pihaan asti. Lue artikkeli >


Käyttöohje: Laimenna vedellä likaisuusasteesta ja levitystavasta riippuen. Annostele 1:10 – 1:100 harjapesukoneissa tai käsinpesussa, 1:5 – 1:30 matalapaineruiskulla, 1:15 – 1:50 painepesurissa. Aloita pesuaineen levittäminen alhaalta ylöspäin kuivalle pinnalle. Anna vaikuttaa noin 30 sek – 5 min. Huuhtele puhtaalla painevedellä. Ei suositella levitettäväksi yli + 35 °C (kädenlämpöiselle) pinnalle.  

HUOM. Ei saa pestä suorassa auringonvalossa ja ei saa levittää kuumalle pinnalle. Ei saa antaa kuivua pestävälle pinnalle. Jos tuotteen antaa kuivua pestävälle pinnalle, jättää jäljet joita on erittäin vaikea saada pois. Ei suositella alumiinille ja kromille sillä jos kuivuu näille pinnoille, pinnat saattavat tummua. Tuotetta tulee muistaa laimentaa aina näiden ohjeiden mukaisesti ja aina ensin ohennus reilusti ja tarvittaessa lisää tiivistettä seokseen. Näin säästät myös rahaa.

Varastointi: Ei saa jäätyä. Lämmin varasto.

Samankaltaiset tuotteet
Tämän tuotteen ostaneet ovat ostaneet myös