UUTTA!

Nyt myös Nesteen voiteluaineet verkkokaupastamme erittäin kilpilukykyiseen hintaan!
Tutustu valikoimaan nyt >


Micro Power kalustonpesuaine 20l, tiiviste
Micro Power kalustonpesuaine 20l, tiiviste Micro Power kalustonpesuaine 20l, tiiviste

Micro Power kalustonpesuaine 20l, tiiviste

Korkealuokkainen ja voimakasvaikutteinen mikroemulsiotiiviste autojen, työkoneiden, moottoritilojen, pressujen ja säiliöiden puhdistukseen.

119,60 €
130,00 €
Alennus päättyy
HINTA SIS.ALV. 24.00 %
Toimitusaika- arvio 1 - 4 työpäivää

Micro Power kalustonpesuaine on korkealuokkainen ja voimakasvaikutteinen mikroemulsiotiiviste autojen, työkoneiden, moottoritilojen, pressujen ja säiliöiden puhdistukseen. 

Toimii vaikeaan likaan erittäin tehokkaasti ja irroittaa mm. rasvaa ja erityisen tehokas suolaan. Sopiva tuote talvikäyttöön maantielian irroittamiseksi. Kehittyneen koostumuksensa ansiosta Micro Power jättää pestyt pinnat todella kiiltäväksi.

Käyttökohteet: Raskaskalusto, työkoneet, henkilöautot, moottoritilat, pressut ja säiliöt. Ensisijaisesti ja erityisesti talvikäyttöön suunniteltu. 

Vinkit: Mikäli haet vastaavaa erittäin voimakasta pesuainetta ympärivuotiseen käyttöön, valitse Trefoil Super Teho liuotinpesuaine > (raskaalle kalustolle) tai Optima Pro liuotinpesuaine > (kevyelle ja raskaalle kalustolle). Jos haet täsmätuotetta rasvanpoistoon, valitse RP-100 rasvanpoistaja >.


Käyttöohje: Laimenna vedellä likaisuusasteesta ja levitystavasta riippuen. Annostele 1:6 – 1:50 pesuautomaatissa, 1:10 – 1:50 matalapaineruiskulla, 1:1 – 1:50 annostelijalla ja 1:20 – 1:100 käsinpesussa. Aloita pesuaineen levittäminen alhaalta ylöspäin kuivalle pinnalle. Anna vaikuttaa noin 30 sek – 5 min. Huuhtele puhtaalla painevedellä. Ei suositella levitettäväksi yli + 35 °C (kädenlämpöiselle) pinnalle. Vältä aina pesua kuumissa olosuhteissa ja auringonpaisteessa. Paras lopputulos saavutetaan käyttämällä harjaa.

Varastointi: Alin säilytyslämpötila +5 °C.

Samankaltaiset tuotteet
Tämän tuotteen ostaneet ovat ostaneet myös