Trefoil Super liuotinpesu 20l + Clarus huuhteluvaha 20l/Tuotepaketti!
Trefoil Super liuotinpesu 20l + Clarus huuhteluvaha 20l/Tuotepaketti!

Trefoil Super liuotinpesu 20l + Clarus huuhteluvaha 20l/Tuotepaketti!

Tilaa nyt Trefoil Super Teho liuotinpesuaine 20l ja Clarus huuhteluvaha tässä samassa paketissa ja saat tuotteiden OVH- hinnasta hurjan 20% alennuksen!

232,00 €
290,00 €
HINTA SIS.ALV. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika- arvio 1 - 4 työpäivää

Tilaa nyt Trefoil Super Teho liuotinpesuaine 20l ja Clarus huuhteluvaha tässä samassa paketissa ja saat tuotteiden OVH- hinnasta hurjan 20% alennuksen! Huom. Tuotepakettia on rajoitettu erä!

Tutustu tuotteisiin tarkemmin tuotteiden tuotekorteille: 

Trefoil Super Teho liuotinpesuaine 20l >

Clarus huuhteluvaha 20l >


Trefoil Super liuotinpesuaine on huippuluokan raskaan kaluston pesuaine, joka on kehitetty alunperin Venäjän vaativaa tielikaa vastaan. Irrottaa muun muassa maantiesuolan, bitumin, hiekan ja loskan aiheuttaman likakerroksen. Huuhtoutuu helposti valumajälkiä jättämättä myös laajoilta lasipinnoilta. Lopputuloksena kauniin kirkas pinta. Erikoisominaisuuksien ansiosta voidaan levittää märällä pinnalle, mutta paras lopputulos saavutetaan aina kuivalle pinnalle levitettynä. 


Clarus huuhteluvaha on todellinen pesu-urakoiden helpottaja! Loistava tuote helpottaa puhtaanapitoa ja antaa auto- ja konekalustolle likaa hylkivän, kauniin pinnan. Clarus on autojen -ja konekaluston pintojen suojaukseen ja pesujen helpottamiseen tarkoitettu tuote. Tuote jättää ohuen kalvon maalipinnalle suojaten sitä rasitteilta, kuten suolalta ja ötököiltä. Säännöllisen käytön myötä pesut nopeutuvat ja pesuaineissa voidaan käyttää laimeampia annosteluja. Clarus kerää vesimolekyylit suuremmiksi pisaroiksi ja nopeuttaa pestyn pinnan kuivumista. Tämä helpottaa ja mahdollistaa ulkona tapahtuvat pesut, myös pikkupakkasella.