Valvoline PTFE Dry Spray 500ml
Valvoline PTFE Dry Spray 500ml

Valvoline PTFE Dry Spray 500ml

Valvoline PTFE Dry Spray yleisvoiteluaine. Kuiva pintaliukaste mekaanisiin metalli- ja muoviosiin, joihin ei haluta öljyn tai rasvan jäänteitä.

10,00 €
HINTA SIS.ALV. 24.00 %
Toimitusaika- arvio 2 - 8 työpäivää

Myyntierä: 12kpl laatikoissa.
Tilausohje: Lisää ostoskoriin 12kpl, 24kpl, 36kpl, jne.


Kuiva pintaliukaste mekaanisiin metalli- ja muoviosiin, joihin ei haluta öljyn tai rasvan jäänteitä. Ei jätä öljy- ja rasvajäänteitä (kuiva kalvo), säänkestävä. Erittäin vähäinen kitka, kiinnittyy erinomaisesti ja ehkäisee kulumista ja tarrautumista. Sopii osille, joihin kohdistuu kevyt paino ja alhainen nopeus. Sopii muottien irrotusaineeksi, kun silikonia ei voida käyttää. Suunnattava spraysuutin. Lue pakkauksen käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä. 

Käyttökohteet: Kiskot, taitettavat katokset, ovilukot, turvavyöt, vetoketjut, pyyhkimet, vetokoukut, istuinkiskot, uunin saranat, ikkunakiskot. 

Käyttöohjeet: Tuotteen tulee olla huoneenlämpöinen ennen käyttöä, käsittelylämpötila 5-30°C. Ravista ennen käyttöä. Levitä Valvoline PTFE Dry Sprayta ohuena kerroksena. Tuote muodostaa suojaavan ja kuivan PTFE kalvon, kun liuotinaine on haihtunut noin 1 min kuluessa.                        

Samankaltaiset tuotteet
Eerola Supplies- BLOGI