Valvoline Synthetic Chain Lube spray 500ml 12kpl
Valvoline Synthetic Chain Lube spray 500ml 12kpl

Valvoline Synthetic Chain Lube spray 500ml 12kpl

Valvoline Synthetic Chain Lube ketjuöljy spray polkupyörien, puutarhavälineiden, moottoripyörien ja mopojen ketjut sekä maatalouden ja teollisuuden käyttöön.

87,60 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tämä on esittelytuote.

Myyntierä: 12kpl 

Toimituskulu ovelle toimitettuna: 1kpl (12kpl ltk) 11eur sis.alv. / 2kpl (12kpl ltk) yht. 18eur sis.alv. / 3kpl tai enemmän rahtivapaasti!

Tilaa heti suoraan myynnistä puh. 045-8409319 tai myynti@ojefin.com. 


Korkealaatuinen synteettinen ketjurasva. Ketjurasva voitelee tehokkaasti erityisesti suurelle nopeudelle altistuvat ketjut. Suojaa ketjuja äärimmäisiltä paineilta ja iskukuormituksilta kosteissa, suolaisissa, happamissa tai emäksisissä ympäristöissä. Soveltuu myös O- ja X- rengasketjuille. Erittäin vähäinen kitka takaa minimaalisen vastuksen. Ehkäisee kulumista, säänkestävä ja vettähylkivä. Ehkäisee lian ja kuran tarttumista. 

Huom.: Tuote on erittäin herkästi syttyvää. Käytä vain hyvin ilmastoiduissa tiloissa. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Älä tupakoi, äläkä suihkuta kuumiin kohteisiin. Lue pakkauksen käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä. 

Käyttökohteet: Kaikenlaiset (suurelle nopeudelle altistuvat) ketjut, kuten polkupyörien, puutarhavälineiden, moottoripyörien ja mopojen ketjut sekä maatalouden ja teollisuuden käyttöön. 

Käyttöohje: Ravista ennen käyttöä. Tuote tulisi suihkuttaa rengasketjun kosketuspuolelle samalla, kun ketjua pyöritetään hitaasti, jotta tunkeutuminen maksimoidaan. 10-15 minuutin kuivumisen jälkeen tuote on saavuttanut maksimaalisen suojaavan ominaisuutensa. Valvoline Synthetic Chain Lube jättää valkoisen kalvon, joka tekee levitysprosessin helpommaksi ja helpottaa sen tarkistamista, että kohde on kauttaaltaan voideltu.