Valvoline White Grease vaseliini spray 500ml 12kpl
Valvoline White Grease vaseliini spray 500ml 12kpl

Valvoline White Grease vaseliini spray 500ml 12kpl

Valvoline White Grease vaseliini spray. Erinomainen mekaaninen- ja lämpötasapaino sekä kiinnitysominaisuudet, vettähylkivä ja säänkestävä.

85,20 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tämä on esittelytuote.

Myyntierä: 12kpl 

Toimituskulu ovelle toimitettuna: 1kpl (12kpl ltk) 11eur sis.alv. / 2kpl (12kpl ltk) yht. 18eur sis.alv. / 3kpl tai enemmän rahtivapaasti!

Tilaa heti suoraan myynnistä puh. 045-8409319 tai myynti@ojefin.com. 


Suihkemainen rasva mekaanisten metalli- ja muoviosien voiteluun. Erinomainen mekaaninen- ja lämpötasapaino sekä kiinnitysominaisuudet, vettähylkivä ja säänkestävä. Kestää miedot hapot ja emäkset ja suojaa tehokkaasti korroosiolta, korkea viskositeetti. Ehkäisee kulumista ja tarrautumista. Sisältää PTFE:tä (polytetrafluorieteeniä). Suunnattava spraysuutin. Lue pakkauksen käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä. 

Käyttökohteet: Metalli-metalliliitännät, rullalaakerit, metalli-muoviliitännät, liukulaakerit, ovien saranat,  kuulalaakerit, jouset, vakautuskumit, iskunvaimentimet, matopyörät. 

Käyttöohjeet: Tuotteen tulee olla huoneenlämpöinen ennen käyttöä, käsittelylämpötila 5-30°C. Ravista ennen käyttöä. Levitä Valvoline White Greasea ohuena kerroksena. Tuotteen erityiset voiteluominaisuudet saavuttavat huippunsa, kun liuotinaine on haihtunut.