Valvoline Copper Spray 500ml 12kpl
Valvoline Copper Spray 500ml 12kpl

Valvoline Copper Spray 500ml 12kpl

Valvoline Copper Spray kuparispray Ehkäisee korkeille lämpötiloille alttiiden ruuvattujen liitäntöjen kulumista ja tarttumista.

123,70 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tämä on esittelytuote.

Myyntierä: 12kpl 

Toimituskulu ovelle toimitettuna: 1kpl (12kpl ltk) 11eur sis.alv. / 2kpl (12kpl ltk) yht. 18eur sis.alv. / 3kpl tai enemmän rahtivapaasti!

Tilaa heti suoraan myynnistä puh. 045-8409319 tai myynti@ojefin.com. 


Laadukas spray, jossa suuri kuparipitoisuus. Ehkäisee korkeille lämpötiloille alttiiden ruuvattujen liitäntöjen kulumista ja tarttumista. Hyvä lämpötasapaino, kemikaali- ja säänkestävä. Suojaa korroosiolta ja kiinnittyy erinomaisesti. Ehkäisee kulumista ja tarrautumista. Helpottaa irroittamista tulevaisuudessa. Suunnattava spraysuutin. Lue pakkauksen käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä. 

Käyttökohteet: Jarruosat, pakoputkiosat ja ruuvatut liitännät, jotka altistuvat korkeille lämpötiloille sekä akun navat ja sytytystulppien kierteet. 

Käyttöohjeet: Tuotteen tulee olla huoneenlämpöinen ennen käyttöä, käsittelylämpötila 5-30°C. Ravista ennen käyttöä. Levitä Valvoline Copper Sprayta ja anna sen vaikuttaa. Tuotteen erityiset voiteluominaisuudet saavuttavat huippunsa noin minuutin kuluessa, kun liuotinaine on haihtunut.