Valvoline PTFE Spray 500ml 12kpl
Valvoline PTFE Spray 500ml 12kpl

Valvoline PTFE Spray 500ml 12kpl

Valvoline PTFE Spray yleisvoiteluaine. Kuiva pintavoiteluaine mekaanisiin metalli- ja muoviosiin, joihin ei haluta öljyn tai rasvan jäänteitä.

61,56 €
64,80 €
HINTA SIS.ALV. 24.00 %
Toimitusaika- arvio 2 - 5 työpäivää
Määräalennus
Alennusprosentti
+ 2 kpl
8%

Myyntierä: 12kpl 


Kuiva pintavoiteluaine mekaanisiin metalli- ja muoviosiin, joihin ei haluta öljyn tai rasvan jäänteitä. Ei jätä öljy- ja rasvajäänteitä (kuiva kalvo), säänkestävä. Erittäin vähäinen kitka, kiinnittyy erinomaisesti ja ehkäisee kulumista ja tarrautumista. Sopii osille, joihin kohdistuu kevyt paino ja alhainen nopeus. Sopii muottien irrotusaineeksi, kun silikonia ei voida käyttää. Suunnattava spraysuutin. Lue pakkauksen käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä. 

Käyttökohteet: Kiskot, taitettavat katokset, ovilukot, turvavyöt, vetoketjut, pyyhkimet, vetokoukut, istuinkiskot, uunin saranat, ikkunakiskot. 

Käyttöohjeet: Tuotteen tulee olla huoneenlämpöinen ennen käyttöä, käsittelylämpötila 5-30°C. Ravista ennen käyttöä. Levitä Valvoline PTFE Sprayta ohuena kerroksena. Tuote muodostaa suojaavan ja kuivan PTFE kalvon, kun liuotinaine on haihtunut noin 1 min kuluessa.                        

Samankaltaiset tuotteet