Valvoline Carburettor Cleaner 500ml 12kpl
Valvoline Carburettor Cleaner 500ml 12kpl

Valvoline Carburettor Cleaner 500ml 12kpl

Valvoline Carburettor Cleaner puhdistusaine spray on tehokas puhdistusaine kaasuttimien ja venttiilien sisä- ja ulkopintoihin ilman niiden purkamista.

72,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tämä on esittelytuote.

Myyntierä: 12kpl 

Toimituskulu ovelle toimitettuna: 1kpl (12kpl ltk) 11eur sis.alv. / 2kpl (12kpl ltk) yht. 18eur sis.alv. / 3kpl tai enemmän rahtivapaasti!

Tilaa heti suoraan myynnistä puh. 045-8409319 tai myynti@ojefin.com. 


Tehokas puhdistusaine kaasuttimien ja venttiilien sisä- ja ulkopintoihin ilman niiden purkamista. Tehokkaasti liuottava, ei syövytä eikä jätä jälkiä.

Käyttökohteet: Kaasuttimet, venttiilit. Suunnattava 360° suihkusuutin. Lue pakkauksen käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä. 

Käyttöohjeet: Tuotteen tulee olla huoneenlämpöinen ennen käyttöä, käsittelylämpötila 5-30°C. Ravista ennen käyttöä. Sammuta moottori ja anna sen jäähtyä. Irrota ilmansuodatin. Suihkuta kaasuttimen ulkopintaan, kunnes epäpuhtaudet ovat hävinneet. Suihkuta näkyvillä oleva kaasuttimen sisäpuoli ja anna vaikuttaa. Käynnistä moottori ja jätä se tyhjäkäynnille. Suihkuta tuotetta useita kertoja ilmansyöttöön ja lisää moottorin kierrosnopeutta. Sammuta lopuksi moottori ja asenna ilmansuodatin paikoilleen.               

  • Suunnattava suihkusuutin                                
  • Ei syövytä                                
  • Tehokkaasti liuottava                                
  • Ei jätä jälkiä        
Samankaltaiset tuotteet