Trefoil Super Teho liuotinpesuaine valmis 10% seos (20l / 180l)
Trefoil Super Teho liuotinpesuaine valmis 10% seos (20l / 180l) Trefoil Super Teho liuotinpesuaine valmis 10% seos (20l / 180l) Trefoil Super Teho liuotinpesuaine valmis 10% seos (20l / 180l)

Trefoil Super Teho liuotinpesuaine valmis 10% seos (20l / 180l)

Tuotetta rajoitettu erä. Osta nyt!

Rahtivapaa- tuote! Trefoil Super Concentrate on huippuluokan raskaan kaluston pesuaine, joka on kehitetty alunperin Venäjän vaativaa tielikaa vastaan.

285,00 €
HINTA SIS.ALV. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Nyt on helppoa! 

Tilaa tästä valmis raskaan kaluston ympärivuotisiin pesuihin soveltuva seos! Seos on sekoitettu 200l muovitynnyriin. Tynnyrissä on 20l Trefoil Super Teho liuotinpesuainetta ja 180l vettä.
Hintaan sisältyy 20l Trefoil Super Teho, 180l vettä, muovitynnyri ja rahti pihaan manner- Suomessa! Lappotoiminen tynnyripumppu kaupan päälle!

Jos haluat seoksesta jäykemmän, tilaa 20l astioita mukaan lisää tilaukseen ja mikäli haluat vielä ohentaa seosta, lisäät siihen vain vettä. Kun saat tuotteen pihaasi, sekoita tuotetta vielä ennen käyttöä.

Toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä, n. 3 - 6 työpäivää tilauksesta.


Tuotteen paino 225,00kg.

Trefoil Super Concentrate teholiuottimella on erinomainen lianirrotuskyky mikä mahdollistaa pesuaineen käytön ympärivuotisissa pesuissa sekä tarvittaessa harjattoman pesun kovilla pinnoilla. Trefoil Super Concentrate on huippuluokan raskaan kaluston pesuaine, joka on kehitetty alunperin Venäjän vaativaa tielikaa vastaan. Irrottaa muun muassa maantiesuolan, bitumin, hiekan ja loskan aiheuttaman likakerroksen. Huuhtoutuu helposti valumajälkiä jättämättä myös laajoilta lasipinnoilta. Lopputuloksena kauniin kirkas pinta. Erikoisominaisuuksien ansiosta voidaan levittää märällä pinnalle, mutta paras lopputulos saavutetaan aina kuivalle pinnalle levitettynä. Biologisesti hajoava. Tuotteen pH tiivisteenä 14. Sisältää: natriumhydroksidia, kasviöljyestereitä, synteettisiä tensidejä, emulgaattoria. Varastointi: Lämmin varasto, ei saa jäätyä.

Käyttökohteet: Raskaskalusto, koneet- ja osat, pressut, vanteet, säiliöt, harjapesukoneet.


Käyttöohje

Aloita pesuaineen levittäminen alhaalta ylöspäin kuivalle pinnalle. Anna vaikuttaa noin 30 sek - 5 min. Huuhtele puhtaalla painevedellä. Ei suositella levitettäväksi yli + 35 °C (kädenlämpöiselle) pinnalle. Vältä aina pesua kuumissa olosuhteissa ja auringonpaisteessa.

Laimentamattoman aineen seos-suositukset: Laimenna vedellä likaisuusasteesta ja levitystavasta riippuen. Annostele 1:10 - 1:100 harjapesukoneissa tai käsinpesussa, 1:5 - 1:30 matalapaineruiskulla, 1:15 - 1:50 painepesurissa.


Usein kysyttyä / Trefoil Raskaspesuaine ja Trefoil Super Teho liuotinpesuaine

1. Mitkä ovat ensisijaiset käyttökohteet?

    Trefoililla voit pestä aina ruohonleikkurista raskaaseen työkoneeseen ja kaikkea siltä väliltä eli tuote on erittäin monikäyttöinen. Esimerkiksi tuotteen päästyä kuivumaan pestävälle pinnalle, levitä uusi kerros ja huuhtele ja jättää jälkeensä kirkkaan kiiltävän pinnan!

 2. Voiko käyttää ympäri vuoden?

     Kyllä, ehdottomasti. Muista välttää kuitenkin pesua suorassa auringonpaisteessa.

3. Vahingoittaako tuotteet tiivisteitä ja muoviosia? 

     Trefoil Super Concentrate on huomattavasti voimakkaampi aine, kuin Trefoil Raskaspesuaine ja sitä ei saa päästää kuivumaan ennen huuhtelua. Kun muistat huuhtelun levityksen jälkeen, eivät tuotteet vahingoita tiivisteitä ja muoviosia.

4. Mikä ero on Trefoil raskaspesulla ja Trefoil Super concentrate- tuotteilla?

    Kun haluat erittäin voimakkaan aineen raskaan kaluston pesuun, silloin suosittelemme Super Concentratea tuotteen sisältämän huomattavasti runsaamman liuotinpitoisuuden vuoksi. Mikäli tulet pesemään myös yrityksesi henkilö- ja pakettiautot samalla aineella, tällöin suosittelemme ensisijaisesti Trefoil raskaspesua.

5. Sopiiko levitettäväksi painepesurilla vai tarvitseeko paineruiskun?

    Tuotteet voi levittää sekä painepesurilla, että paineruiskulla.

6. Onko Trefoil Raskaspesuaine niin tehokas, ettei likainen, suolainen auto tarvitse harjaa, vain painepesurihuuhtelun?

    Voimakkaalla seoksella ei harjaa välttämättä tarvita, jos painepesuri tuottaa yli 1000l/h. Jos kuitenkin haluat lisää voimaa suolakuran huuhteluun, valitse tällöin Trefoil Super Concentrate. 

7. Voiko tuotteita käyttää vaahdotuslaitteissa? 

    Kyllä voi. Vaahdotuslaitteissa on normaalisti + ja - tavalla seoksen säätö. Super Concentratea kannattaa ohentaa 1:1 veden kanssa ennen tuotteen lisäämistä vaahdotuslaitteeseen. Normaalisti vaahdottimet annostelee reilulla seoksella, joten vaahdotinlaitteessa kannattaa säätää annostus pienelle.