Optima Pro liuotinpesuaine valmis 6% seos (60l / 940l)
Optima Pro liuotinpesuaine valmis 6% seos (60l / 940l) Optima Pro liuotinpesuaine valmis 6% seos (60l / 940l) Optima Pro liuotinpesuaine valmis 6% seos (60l / 940l)

Optima Pro liuotinpesuaine valmis 6% seos (60l / 940l)

Rahtivapaa- tuote! Optima Pro on huipputehokas biohajoava pesuaine.

700,00 €
HINTA SIS.ALV. 24.00 %

Nyt on helppoa! 

Tilaa tästä valmis raskaan kaluston ympärivuotisiin pesuihin soveltuva seos! Seos on sekoitettu 1000l IBC- konttiin. Kontissa on 60l Optima Pro liuotinpesuainetta ja 940l vettä.
Hintaan sisältyy 60l Optima Pro, 940l vettä, IBC- kontti ja rahti pihaan manner- Suomessa! Jatkoputki alahanaan kaupan päälle.

Jos haluat seoksesta jäykemmän, tilaa 20l astioita mukaan lisää tilaukseen ja mikäli haluat vielä ohentaa seosta, lisäät siihen vain vettä. Kun saat tuotteen pihaasi, sekoita tuotetta vielä ennen käyttöä.

Toimitusaika vahvistetaan tilauksen yhteydessä, n. 3 - 6 työpäivää tilauksesta.


Tuotteen paino 1050kg.

Optima Pro on huipputehokas biohajoava pesuaine, joka soveltuu moneen käyttötarkoitukseen sen erittäin korkean ohennussuhteen (jopa 1:150) ansiosta.

Optima Pro on erittäin voimakas, ammattikäyttöön tarkoitettu liuotintiiviste, joka irrottaa tehokkaasti vaseliinia, rasvaa, pikeä, asfalttia, öljyä ja muita vaikeita likoja. Korkean ohennussuhteen ansiosta peset yhdellä ja samalla tuotteella niin moottorit, rungot kuin henkilöautot. Pesuaineen sähkönjohtavuus on alhainen, joten se soveltuu loistavasti esimerkiksi metsäkoneiden pesuun. Optima Pro ei sisällä hiilivetyä, joten se on ongelmaton erotuskaivoissa. Matalan pH:n ansiosta tuote on hellävarainen alumiinipinnoille. Tuotteen pH tiivisteenä < 10,0. Sisältää: synteettisiä tensidejä, emulgaattoria, kasviöljyesteriä, kirkastevahaa. Varastointi: Lämmin varasto, ei saa jäätyä!

Käyttökohteet: Puurekat, kapelliautot, työkoneet, veneet, moottorit, rungot ja erittäin likaiset hallinlattiat. 


Käyttöohje

Aloita pesuaineen levittäminen alhaalta ylöspäin kuivalle pinnalle. Anna vaikuttaa noin 2 - 5 min. Huuhtele puhtaalla painevedellä. Ei suositella levitettäväksi yli + 35 °C (kädenlämpöiselle) pinnalle. Vältä aina pesua kuumissa olosuhteissa ja auringonpaisteessa.

Laimentamattoman tiivisteen ohennussuositukset: Laimenna vedellä likaisuusasteesta ja levitystavasta riippuen. Annostele 1:10 - 1:50 auton- ja konekalustonpesussa, 1:50 - 1:150 käsinpesussa. Erittäin vaikeaan likaan 1:3 - 1:10. Levitä esim. matalapaineruiskulla tai pesuainelevittimellä.


Usein kysyttyä / Optima Pro liuotinpesuaine

1. Ensisijaiset käyttökohteet?

    Suosittelemme Optima Prota ensisijaisesti metsäkoneet, maatalouskoneet, puuautot ja perävaunut. Soveltuu erinomaisesti puuajoneuvoyhdistelmien erilaisten pankkojen puhdistukseen. Soveltuu myös veneiden pesuun, tuotteen levän, ym. vedestä tarttuvan lian poistopuhdistukseen. Tuote on biologisesti hajoava. Matalan PH pitoisuuden ansiosta tuote on hellävarainen alumiinipinnoille.

2. Kuinka annostelen Optima Prota?

    Kun ohennat tuotetta veteen, muista laittaa tarpeeksi laimea seos välttyäksesi turhan työläältä huuhtelulta. Malta siis ohentaa reilusti (min. 1:15) niin vältyt ylimääräiseltä huuhtelulta. Esimerkiksi jos ostat 60L astian, kaada tiiviste 1000L ibc astiaan ja täytä loppu vedellä ja seos on sopiva ja valmis!

3. Voiko Optima Prota käyttää pesuhallissa, mikä on kytketty kunnallistekniikkaan?

    Kyllä voi. Optima Pro ei sisällä hiilivetyä ja on siksi ongelmaton erotuskaivoissa.

Tämän tuotteen ostaneet ovat ostaneet myös
Eerola Supplies- BLOGI