Valvoline Industrial Cleaner spray 500ml 12kpl
Valvoline Industrial Cleaner spray 500ml 12kpl

Valvoline Industrial Cleaner spray 500ml 12kpl

Valvoline Industrial Cleaner puhdistusaine spray poistaa polaariset ja poolittomat epätasaisuudet käsitellyistä ja käsittelemättömistä metalli- ja muoviosista.

89,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tämä on esittelytuote.

Myyntierä: 12kpl 

Toimituskulu ovelle toimitettuna: 1kpl (12kpl ltk) 11eur sis.alv. / 2kpl (12kpl ltk) yht. 18eur sis.alv. / 3kpl tai enemmän rahtivapaasti!

Tilaa heti suoraan myynnistä puh. 045-8409319 tai myynti@ojefin.com. 


Tehokas yleispuhdistusaine poistaa polaariset ja poolittomat epätasaisuudet käsitellyistä ja käsittelemättömistä metalli- ja muoviosista. 

Käyttökohteet: Laakerit, koneiden osat, hammaspyörät, puutarhavälineet, lukot, puutarhakalusteet, sylinterit, puuosat, kiskot, (auton) ikkunat, kiinnikkeet, lattiat ja seinät, akselit. Tehokkaasti liuottava, nopeasti haihtuva ja johtamaton. Ei syövytä eikä jätä jälkiä. Voimakas 360° suihkusuutin. Lue pakkauksen käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä. 

Käyttöohjeet: Tuotteen tulee olla huoneenlämpöinen ennen käyttöä, käsittelylämpötila 5-30°C. Ravista ennen käyttöä. Suojaa kaikki johtavat osat ja katkaise kaikki sähkövirta ennen käyttöä. Suihkuta käsittelyn kohteena olevat osat ja anna vaikuttaa. Poista pinttyneet epäpuhtaudet harjan avulla. Toista käsittely, kunnes epäpuhtaudet ovat hävinneet. Saastunutta ainetta tulee käsitellä kemiallisena jätteenä.                

  • Voimakas suihkusuutin
  • Haihtuu nopeasti  
  • Tehokkaasti liuottava  
  • Johtamaton
  • Ei jätä jälkiä
  • Ei syövytä