Valvoline Gasket Remover spray 500ml 12kpl
Valvoline Gasket Remover spray 500ml 12kpl

Valvoline Gasket Remover spray 500ml 12kpl

Valvoline Gasket Remover liuotin spray poistaa nopeasti ja helposti kuivuneet liimat ja saumat sekä kovettuneet saumausmateriaalit autojen ja laitteiden osista.

82,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tämä on esittelytuote.

Myyntierä: 12kpl 

Toimituskulu ovelle toimitettuna: 1kpl (12kpl ltk) 11eur sis.alv. / 2kpl (12kpl ltk) yht. 18eur sis.alv. / 3kpl tai enemmän rahtivapaasti!

Tilaa heti suoraan myynnistä puh. 045-8409319 tai myynti@ojefin.com. 


Tehokas spray, joka poistaa nopeasti ja helposti kuivuneet liimat ja saumat sekä kovettuneet saumausmateriaalit autojen ja laitteiden osista. 

Käyttökohteet: Sylinterinpäät, vaihdelaatikot, pakoputket, kampikammiot, saniteettikalusteet, vesi- ja öljypumput, sähkömoottorit. Tehokkaasti liuottava, johtamaton ja syövyttämätön. Optimaalinen vaikutus ja erinomainen viskositeetti. Hieman geelimäinen kootumus. Suunnattava 360° suihkusuutin. Lue pakkauksen käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä. 

Käyttöohjeet: Tuotteen tulee olla huoneenlämpöinen ennen käyttöä, käsittelylämpötila 5-30°C. Ravista ennen käyttöä. Suojaa pinnoitetut osat ja muoviosat ennen käyttöä. Levitä Valvoline Gasket Removeria tasaisena kerroksena käsiteltäville osille ja anna vaikuttaa noin 10 min. Poista lieunneet jäämät varovasti lastalla. Toista toimenpide, jos epäpuhtaudet ovat runsaita.