Valvoline Gasket Remover spray 500ml 12kpl
Valvoline Gasket Remover spray 500ml 12kpl

Valvoline Gasket Remover spray 500ml 12kpl

Valvoline Gasket Remover liuotin spray poistaa nopeasti ja helposti kuivuneet liimat ja saumat sekä kovettuneet saumausmateriaalit autojen ja laitteiden osista.

80,75 €
85,00 €
HINTA SIS.ALV. 24.00 %
Toimitusaika- arvio 2 - 5 työpäivää
Määräalennus
Alennusprosentti
+ 2 kpl
8%

Myyntierä: 12kpl 


Tehokas spray, joka poistaa nopeasti ja helposti kuivuneet liimat ja saumat sekä kovettuneet saumausmateriaalit autojen ja laitteiden osista. 

Käyttökohteet: Sylinterinpäät, vaihdelaatikot, pakoputket, kampikammiot, saniteettikalusteet, vesi- ja öljypumput, sähkömoottorit. Tehokkaasti liuottava, johtamaton ja syövyttämätön. Optimaalinen vaikutus ja erinomainen viskositeetti. Hieman geelimäinen kootumus. Suunnattava 360° suihkusuutin. Lue pakkauksen käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä. 

Käyttöohjeet: Tuotteen tulee olla huoneenlämpöinen ennen käyttöä, käsittelylämpötila 5-30°C. Ravista ennen käyttöä. Suojaa pinnoitetut osat ja muoviosat ennen käyttöä. Levitä Valvoline Gasket Removeria tasaisena kerroksena käsiteltäville osille ja anna vaikuttaa noin 10 min. Poista lieunneet jäämät varovasti lastalla. Toista toimenpide, jos epäpuhtaudet ovat runsaita.