UUTTA!

Nyt myös Nesteen voiteluaineet verkkokaupastamme erittäin kilpilukykyiseen hintaan!
Tutustu valikoimaan nyt >


Teboil Formoil Universal muottiöljy 200l
Teboil Formoil Universal muottiöljy 200l

Teboil Formoil Universal muottiöljy 200l

Rahtivapaa- tuote! Teboil Formoil Universal on käyttäjäystävällinen moderniin voiteluaineteknologiaan perustuva puhtaasti voiteluöljypohjainen muottiöljy.

599,00 €
HINTA SIS.ALV. 24.00 %
Toimitusaika- arvio 1 - 5 työpäivää

Teboil Formoil Universal on käyttäjäystävällinen moderniin voiteluaineteknologiaan perustuva puhtaasti voiteluöljypohjainen muottiöljy. Koska tuote ei sisällä liuottimia on sillä huomattavasti korkeampi leimahduspiste ja pienempi haihdutushäviö kuin useimmilla perinteisillä muottiöljyillä. Tällöin ei myöskään muodostu haitallisia VOC-päästöjä.

Formoil Universal helpottaa valun irtoamista muotista, jättäen valuun tasaisen ja puhtaan pinnan. Samalla se suojaa teräsmuottia ruostumiselta ja puumuotteja lahoamiselta. Tuote soveltuu erinomaisesti kaikkiin tavanomaisiin betonivaluihin ja tavallisille muotti-materiaaleille kuten teräs, puu, kovalevy ja muovi.

Formoil Universal voidaan levittää muottiin harjalla, rievulla tai ruiskulla.


Rahtivapaa- tuote! 

Tämä tuote toimitetaan ilman toimituskuluja pihaasi kaikkialle Suomessa!


Toimitusaika

Tuotteen toimitusaika riippuu tilausajankohdasta. Tuote toimitetaan keskimäärin 2-3 työpäivässä isoihin kaupunkeihin, näiden läheisyyteen ja/tai Kaukokiidon rahtiterminaalien läheisyyteen. Harvaan asutuille alueille keski- ja pohjois-Suomessa keskimäärin 3-5 työpäivän kuluessa. Haluatko tietää mahdollisimman tarkan toimitusajan? Lue lisää toimitusajasta >