Tuotepaketti! AdBlue 200l + Solar Autoshampoo 20l
Tuotepaketti! AdBlue 200l + Solar Autoshampoo 20l

Tuotepaketti! AdBlue 200l + Solar Autoshampoo 20l

Tuotetta rajoitettu erä.

Rahtivapaa- tuotepaketti! Laadukas AdBlue urealiuos päästöjenkäsittelyyn sekä Solar Autoshampoo kesäpesuihin.

244,23 €
265,47 €
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Rahtivapaa- tuotepaketti!

Tämä tuotepaketti toimitetaan ilman toimituskuluja pihaasi kaikkialle manner- Suomessa!


AdBlue 200l

Kaikkiin SCR- järjestelmällä varustettuihin henkilö-, paketti- ja kuorma-autoihin sekä erilaisiin työkoneisiin. AdBlue sisältää ureaa n. 32,5% ja loput vettä. AdBlue muuttaa kemiallisen reaktion kautta typenoksidit typeksi ja vedeksi. AdBlue ei ole polttoainetta eikä polttoaineen lisäainetta. Maahantuomamme AdBlue liuos täyttää ISO 22241 -1/-2/-3/-4/-5 ja DIN 70070- standardien laatuvaatimukset ja on turvallista käyttää kaikissa SCR- järjestelmällä varustetuissa ajoneuvoissa (mm. henkilöautoissa, pakettiautoissa, kuorma-autoissa, jne.) ja erilaisissa työkoneissa valmistajan ohjeiden mukaisesti. 

Katso tuotteen varastointi- ja käsittelyohjeet >


Solar Autoshampoo 20l, vahashampoo

Sitruunanraikas, runsaasti vaahtoava autonpesuaine. Mainio vahashampoo, millä peset auton lisäksi mm. terassin, veneen ja moottoripyörän.

Solar on huippulaadukas kotimainen autoshampoo, joka sisältää maalipintoja suojaavan vahaemulsion. Tehokkaiden tensidien ja korkean kirkastevahapitoisuuden ansiosta autosta tulee säihkyvä ja puhdas. Runsas vaahtoavuus mahdollistaa pesun myös lämpimissä olosuhteissa. Matalan pH:n ansiosta hellävarainen alumiinipinnoille. Soveltuu esimerkiksi henkilö- ja matkailuautojen, moottoripyörien, terassien ja pihakivetysten pesuun. Kesäaikana mahdollista käyttää myös raskaankaluston esipesuun yhdessä harjan kanssa. Solar on 100 % luontoon hajoava tuote ja turvallinen käyttää. Tuotteen pH tiivisteenä 11,0. Varastointi: Lämmin varasto, ei saa jäätyä.

Käyttökohteet: Raskaan kaluston esipesu, henkilö- ja matkailuautot, veneet, moottoripyörät, terassit, pihakivetykset yms. 

Katso tuotteen käyttöohje >