AdBlue 200l + Trefoil Super Teho liuotinpesuaine 20l / Tuotepaketti!
AdBlue 200l + Trefoil Super Teho liuotinpesuaine 20l / Tuotepaketti!

AdBlue 200l + Trefoil Super Teho liuotinpesuaine 20l / Tuotepaketti!

Tuotetta rajoitettu erä.

Rahtivapaa- tuotepaketti! Laadukas AdBlue urealiuos päästöjenkäsittelyyn sekä Trefoil Super Teho antaa raakaa voimaa ympärivuotisiin raskaan kaluston pesuihin.

304,70 €
358,47 €
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Rahtivapaa- tuotepaketti!

Tämä tuotepaketti toimitetaan ilman toimituskuluja pihaasi kaikkialle manner- Suomessa!

Onko sinulla mahdollisuus noutaa varastoltamme Tampereelta? Soita 0458409319 ja kysy noutotarjous! Saat edullisemmin!


AdBlue 200l

Kaikkiin SCR- järjestelmällä varustettuihin henkilö-, paketti- ja kuorma-autoihin sekä erilaisiin työkoneisiin. AdBlue sisältää ureaa n. 32,5% ja loput vettä. AdBlue muuttaa kemiallisen reaktion kautta typenoksidit typeksi ja vedeksi. AdBlue ei ole polttoainetta eikä polttoaineen lisäainetta. Maahantuomamme AdBlue liuos täyttää ISO 22241 -1/-2/-3/-4/-5 ja DIN 70070- standardien laatuvaatimukset ja on turvallista käyttää kaikissa SCR- järjestelmällä varustetuissa ajoneuvoissa (mm. henkilöautoissa, pakettiautoissa, kuorma-autoissa, jne.) ja erilaisissa työkoneissa valmistajan ohjeiden mukaisesti. 

Katso tuotteen varastointi- ja käsittelyohjeet >


Trefoil Super Teho liuotinpesuaine

Erinomainen lianirrotuskyky mahdollistaa pesuaineen käytön ympärivuotisissa pesuissa sekä tarvittaessa harjattoman pesun kovilla pinnoilla. Trefoil Super Concentrate on huippuluokan raskaan kaluston pesuaine, joka on kehitetty alunperin Venäjän vaativaa tielikaa vastaan. Irrottaa muun muassa maantiesuolan, bitumin, hiekan ja loskan aiheuttaman likakerroksen. Huuhtoutuu helposti valumajälkiä jättämättä myös laajoilta lasipinnoilta. Lopputuloksena kauniin kirkas pinta. Erikoisominaisuuksien ansiosta voidaan levittää märällä pinnalle, mutta paras lopputulos saavutetaan aina kuivalle pinnalle levitettynä. Biologisesti hajoava. Tuotteen pH tiivisteenä 14. Sisältää: natriumhydroksidia, kasviöljyestereitä, synteettisiä tensidejä, emulgaattoria. Varastointi: Lämmin varasto, ei saa jäätyä.

Käyttökohteet: Raskaskalusto, koneet- ja osat, pressut, vanteet, säiliöt, harjapesukoneet. 

Katso tuotteen käyttöohje >