Forteva klooriton desinfioiva vaahtopesuaine 20l, tiiviste
Forteva klooriton desinfioiva vaahtopesuaine 20l, tiiviste

Forteva klooriton desinfioiva vaahtopesuaine 20l, tiiviste

Tehokas ja desinfioiva vaahtopesuaine koko elintarvikeketjun vaativiin pesuihin.

220,00 €
HINTA SIS.ALV. 24 %
Toimitusaika- arvio 2 - 8 arkipäivää

Fortevalla saat puhtaan, hygieenisen työympäristön, jossa taudit eivät leviä.
Forteva on vahvasti emäksinen, desinfioiva vaahtopesuaine koko elintarvikeketjun vaativiin pintapesuihin. Laajaspektrisen desinfiointiyhdistelmän ansiosta Forteva tuhoaa tehokkaasti bakteereja, homeita ja viruksia pitäen työympäristön puhtaana ja hygieenisenä. Tuotteen desinfioiva teho on testattu akkreditoidussa laboratoriossa. Tuotteen emäkset ja tensidit poistavat tehokkaasti rasvaa ja proteiineja ja muuta likaa vahingoittamatta teräs-, muovi-, kumi- tai lasipintoja.
Soveltuu käytettäväksi painepesureissa, vaahdotuslaitteissa, matalapainelaitteissa ja pesuaineannostelijassa. Soveltuu luomutiloille. Tuotteen pH tiivisteenä 14,0.

Käyttökohteet: Kaikki elintarvikeketjun pintapesut, Elintarvikekuljetuksissa käytettävien kuorma- ja pakettiautojen tavaratilojen desinfioivaan pesuun.


Käyttöohje: Poista pinnasta ensin irtolika huuhtelemalla tai mekaanisesti. Laimenna tuote vedellä kohteen likaisuusasteen mukaan 1:25 – 1:50, vaikealle lialle, kuten homeille 1:10. Levitä vaahdotuslaitteella tai matalapaineruiskulla. Anna vaikuttaa noin 5 – 10 min. Huuhtele puhtaalla haalealla vedellä.

Sisältää: synteettisiä tensidejä, kompleksointi- ja dispergointiaineita, kvaternäärisiä ammoniumyhdisteitä, natriumhydroksidia.

Varastointi: Ei saa jäätyä. Suositeltu varastointilämpötila yli +5C astetta.


Tähän tuotteeseen liittyvät artikkelit:

6.3.2023 Tämä on VAK- tuote! Kaikki VAK- tuotteet toimitetaan pihaan asti. Lue artikkeli >