Shell Rimula R6 LME 5W-30 moottoriöljy 209l
Shell Rimula R6 LME 5W-30 moottoriöljy 209l Shell Rimula R6 LME 5W-30 moottoriöljy 209l

Shell Rimula R6 LME 5W-30 moottoriöljy 209l

Rahtivapaa- tuote! Shell Rimula R6 LME moottoriöljyn Low- SAPS- lisäaineteknologiaa vahvistaa ainutlaatuinen kulumisenestojärjestelmä.

1 550,00 €
HINTA SIS.ALV. 24.00 %
Toimitusaika- arvio 3 - 10 työpäivää
Synteettinen teknologia tehostaa suojaa ja tarjoaa huoltokustannuksia säästävät pitkät huoltovälit, einomaisen kulumissuojan ja moottorin puhtauden. Sopii erityisesti Euro 4, Euro 5 ja Euro 6- moottoreihin. Shell Rimula R6 LME täyttää pitkän öljynvaihtovälin vaatimukset MB, MAN, DAF ja muissa moottoreissa, uusimmista Euro 6- moottoreista vanhempiin moottoreihin huoltoaikataulujen optimoimiseksi ja huoltokustannusten kontrolloimiseksi.

Rahtivapaa- tuote!

Tuote toimitetaan toimitusosoitteeseen rahtivapaasti, erillistä rahtia ei siis veloiteta. Huomioi, että kun lisäät tämän tuotteen ostoskoriin, saat myös muut tilaamasi tuotteet rahtivapaasti!


Ominaisuudet

Säästää huoltokustannuksissa
Shell Rimula R6 LME täyttää pitkän öljynvaihtovälin vaatimukset MB, MAN, DAF ja muissa moottoreissa, uusimmista Euro 6- moottoreista vanhempiin moottoreihin huoltoaikataulujen optimoimiseksi ja huoltokustannusten kontrolloimiseksi.

Sopii yhteen pakokaasujen jälkikäsittelylaitteiden kanssa
Edistyksellinen vähemmän tuhkaa muodostava formulaatio auttaa ehkäisemään pakokaasujen jälkikäsittelylaitteiden tukkeutumista ja myrkyttymistä, päästöt pysyvät rajoissaan ja moottorin polttoainetaloudellisuus säilyy.

Vähäinen kuluminen, vähän kerrostumia

Ainutlaatuinen lisäaineteknologia pitää männät hyvin puhtaana moottorin pitkän iän ja kulumissuojan varmistamiseksi. Tehostettu kulumisenestolisäaineistus auttaa täyttämään useimpien moottorien tiukat vaatimukset kulumissuojalle.

Polttoaineen säästö
Shell Rimula R6 LME moottoriöljy edustaa pisimmälle kehitettyä Shell- teknologiaa ja tarjoaa säästöä* polttoainekustannuksissa tinkimättä moottorin suojasta ja kestävyydestä.
*esim. paksumpiin öljyihin verrattuna.


Tärkeimmät käyttökohteet

Raskaan kaluston dieselmoottorit maantieliikenteessä
Sopii erityisesti kuorma- autoihin ja maantiekuljetuksiin nykyaikaisiin matalapäästöisiin MB, MAN, DAF ja muihin moottoreihin. Erityisesti sopiva kalustolle, joka käsittää Euro 2, Euro 3, Euro 4, Euro 5- moottorityyppejä.

Matalapäästöiset moottorit
Shell Rimula R6 LME moottoriöljy täyttää viimeisimmät vaatimukset MB, MAN ja muissa Euro 4, Euro 5- ja Euro 6- moottoreissa sekä ylittää spesifikaation ACEA E6 ja E7 suorituskykyvaatimukset.


Spesifikaatiot, hyväksynnät ja suositukset

ACEA E6, E7
Cummins CES 20077

Deutz DQC IV-10 LA

Iveco TLS E6 (täyttää vaatimukset)

Mack EO-N

MAN 3477, 3677

MB- Approval 228.51

Renault Trucks RLD-2

Volvo VDS-3

Scania Low ash

Tämän tuotteen ostaneet ovat ostaneet myös
Tilapäisesti loppunut
Tynnyripumppu öljylle ja kemikaaleille
Tilapäisesti loppunut
Tynnyrikärry
79,00 €