Shell Helix HX8 ECT 5w-40 moottoriöljy 209l
Shell Helix HX8 ECT 5w-40 moottoriöljy 209l

Shell Helix HX8 ECT 5w-40 moottoriöljy 209l

Täyssynteettinen moottoriöljy - väsymätöntä suorituskykyä, puhdistuskykyä ja suojaa.

1 068,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää
Shell Helix HX8 ECT:n pitkälle kehitetty pakokaasujen jälkikäsittelylaitteiden kanssa yhteensopiva teknologia auttaa pitämään dieselpartikkelisuodattimet puhtaana ja säilyttämään moottorin suorituskyvyn. Se auttaa pienentämään kitkaa moottorissa polttoaineen säästämiseksi.

Rahtivapaa- tuote!

Tuote toimitetaan toimitusosoitteeseen rahtivapaasti, erillistä rahtia ei siis veloiteta. Huomioi, että kun lisäät tämän tuotteen ostoskoriin, saat myös muut tilaamasi tuotteet rahtivapaasti!


Ominaisuudet


Kulumissuoja: 40% parempi kuin alan standardin vaatimus* (* verrattuna ACEA C3- spesifikaatioon)

Nopeampi virtaus: 30% nopeampi virtaus, se saavuttaa moottorin kriittiset osat nopeammin käynnistyksen helpottamiseksi* (* verrattuna ACEA C3- spesifikaatioon)
Suojaa korroosiolta: 60% parempi suoja korroosiolta* (* Verrattuna API SN- spesifikaatioon)

Viskositeetin kontrollointi: Suunniteltu tarjoamaan erinomaisen leikkauskestävyyden viskositeetin ja moottorin suoja säilyttämiseksi.


Tärkeimmät käyttökohteet

Shell Helix HX8 ECT- öljyn Shellin pitkälle kehitetty pakokaasujen jälkikäsittelylaitteiden kanssa yhteensopiva teknologia auttaa suojaamaan ajoneuvon päästöjä vähentävää järjestelmää. Sen low SAPS- formulaatio auttaa pitämään partikkelisuodattimen puhtaana ja suojaamaan tuhkan kertymiseltä, joka voi tukkia pakokaasujärjestelmän ja johtaa huonontuneeseen moottorin suorituskykyyn.
Shell Helix HX8 ECT- öljyä voidaan käyttää nykyaikaisissa bensiinimoottoreissa, partikkelisuodattimella varustetuissa dieselmoottoreissa ja kaasumoottoreissa.

Suorituskyky: API SN, ACEA C3, MB-Approval 229.31/229.51, BMW LL-04, GM Dexos2 License No. D20142GH014, Renault RN 0700, RN 0710.