Shell Rimula R6 MS 10W-40 moottoriöljy 209l
Shell Rimula R6 MS 10W-40 moottoriöljy 209l Shell Rimula R6 MS 10W-40 moottoriöljy 209l Shell Rimula R6 MS 10W-40 moottoriöljy 209l

Shell Rimula R6 MS 10W-40 moottoriöljy 209l

Rahtivapaa- tuote! Täyssynteettinen raskaan kaluston dieselmoottoriöljy

1 215,20 €
HINTA SIS.ALV. 24.00 %
Toimitusaika- arvio 3 - 10 työpäivää

Täyssynteettinen Shell Rimula R6 MS moottoriöljy tarjoaa tehokkaan suojan noen aiheuttamalta kulumiselta, moottorin ja mäntien puhtauden sekä polttoaineen säästön muodossa. 

Yhteensopiva useiden Euro 4 ja Euro 5- moottoreiden sekä Scanian Euro 6- moottoreihin. Sopii erityisesti kuorma- autoihin ja maantiekuljetuksiin nykyaikaisiin MB- ja MAN- moottoreihin. Täyttää tai ylittää myös muiden eurooppalaisten valmistajien kuten Volvo, Renault, DAF, Scania, Deutz ja Iveco suorituskykyvaatimukset sekä Cumminsin, Mackin ja monien japanilaisten moottorien vaatimukset. Ei suositella Caterpillar- moottoreille.


Rahtivapaa- tuote!

Tuote toimitetaan toimitusosoitteeseen rahtivapaasti, erillistä rahtia ei siis veloiteta. Huomioi, että kun lisäät tämän tuotteen ostoskoriin, saat myös muut tilaamasi tuotteet rahtivapaasti!


Ominaisuudet 

Säästöä huoltokustannuksissa

Shell Rimula R6 MS moottoriöljy täyttää johtavien moottorivalmistajien, kuten Mercedes Benz, MAN, DAF ja Volvo, vaatimukset pitkille huoltoväleille käytettävyyden maksimoimiseksi kestävyydestä tinkimättä.

Erinomainen mäntien puhtaus

Shell Rimula R6 MS- moottoriöljyn kehittynyt lisäaineteknologia perustuu Shell Rimula- moottoriöljyjen suorituskykyyn ja maineeseen pitäen männät erinomaisen puhtaana moottorin pitkän iän varmistamiseksi.

Vähäinen kuluminen, moottorin pitkä ikä

Shell Rimula R6 MS moottoriöljy täyttää tiukat vaatimukset kulumisenestolle useissa eurooppalaisissa, amerikkalaisissa ja japanilaisissa moottoreissa, suojaten sylinteriputken kiillottumiselta ja venttiilikoneiston kulumiselta moottorin iän pidentämiseksi.

Polttoainetalous

Shell Rimula R6 MS auttaa säästämään polttoainekustannuksissa paksumpiin öljyihin verrattuna. Tärkeimmät käyttökohteet

Raskaan kaluston dieselmoottorit maantieliikenteessä
Sopii erityisesti kuorma- autoihin ja maantiekuljetuksiin nykyaikaisiin MB- ja MAN- moottoreihin. Täyttää tai ylittää myös muiden eurooppalaisten valmistajien kuten Volvo, Renault, DAF, Scania, Deutz ja Iveco suorituskykyvaatimukset sekä Cumminsin, Mackin ja monien japanilaisten moottorien vaatimukset. Ei suositella Caterpillar- moottoreille.

Matalapäästöiset moottorit
Shell Rimula R6 MS moottoriöljy täyttää useimpien eurooppalaisten moottorivalmistajien vaatimukset Euro 2- ja Euro 3- moottoreille, useille Euro lV- ja Euro V- moottoreille ilman dieselpartikkelisuodatinta sekä Scanian Euro 6- moottoreille. Useiden uusimpien matalapäästöisten moottorien suojaksi suosittelemme Shell Rimula R6 LM- ja Shell Rimula R6 LME- moottoriöljyjä.