Shell Rimula R6 LM 10W-40 moottoriöljy 209l
Shell Rimula R6 LM 10W-40 moottoriöljy 209l Shell Rimula R6 LM 10W-40 moottoriöljy 209l Shell Rimula R6 LM 10W-40 moottoriöljy 209l

Shell Rimula R6 LM 10W-40 moottoriöljy 209l

Rahtivapaa- tuote! Shell Rimula R6 LM moottoriöljyn Low- SAPS- lisäaineteknologiaa vahvistaa ainutlaatuinen kulumisenestojärjestelmä.

1 481,80 €
HINTA SIS.ALV. 24.00 %
Toimitusaika- arvio 3 - 10 työpäivää
Synteettinen teknologia tehostaa, suojaa ja tarjoaa huoltokustannuksia säästävät pitkät huoltovälit, einomaisen kulumissuojan ja moottorin puhtauden. Sopii erityisesti kuorma- autoihin ja maantiekuljetuksiin nykyaikaisiin matalapäästöisiin MB, MAN, DAF, Volvo ja muihin moottoreihin. Erityisesti sopiva kalustolle, joka käsittää Euro 2, Euro 3, Euro 4, Euro 5 ja Euro 6- moottorityyppejä.

Rahtivapaa- tuote!

Tuote toimitetaan toimitusosoitteeseen rahtivapaasti, erillistä rahtia ei siis veloiteta. Huomioi, että kun lisäät tämän tuotteen ostoskoriin, saat myös muut tilaamasi tuotteet rahtivapaasti!


Ominaisuudet

Säästää huoltokustannuksissa
Shell Rimula R6 LM täyttää pitkän öljynvaihtovälin vaatimukset MB, MAN, DAF ja muissa moottoreissa, uusimmista Euro 6- moottoreista vanhempiin moottoreihin huoltoaikataulujen optimoimiseksi ja huoltokustannusten kontrolloimiseksi.

Sopii yhteen pakokaasujen jälkikäsittelylaitteiden kanssa
Edistyksellinen vähemmän tuhkaa muodostava formulaatio auttaa ehkäisemään pakokaasujen jälkikäsittelylaitteiden tukkeutumista ja myrkyttymistä, päästöt pysyvät rajoissaan ja moottorin polttoainetaloudellisuus säilyy.

Vähäinen kuluminen, vähän kerrostumia

Ainutlaatuinen lisäaineteknologia pitää männät hyvin puhtaana moottorin pitkän iän ja kulumissuojan varmistamiseksi.

Polttoainetalous
Shell Rimula R6 LM moottoriöljy auttaa säästämään polttoainekustannuksissa paksumpiin öljyihin verrattuna.


Tärkeimmät käyttökohteet

Raskaan kaluston dieselmoottorit maantieliikenteessä
Sopii erityisesti kuorma- autoihin ja maantiekuljetuksiin nykyaikaisiin matalapäästöisiin MB, MAN, DAF, Volvo ja muihin moottoreihin. Erityisesti sopiva kalustolle, joka käsittää Euro 2, Euro 3, Euro 4, Euro 5 ja Euro 6- moottorityyppejä.

Matalapäästöiset moottorit
Shell Rimula R6 LM moottoriöljy täyttää useimpien valmistajien viimeisimmät vaatimukset Euro 4, Euro 5 ja Euro 6- moottoreille sekä ylittää spesifikaation ACEA E6 ja API CJ-4- suorituskykyvaatimukset.

Maakaasumoottorit
Shell Rimula R6 LM moottoriöljy on hyväksytty kuorma- ja linja- autojen maakaasua (100% CNG) käyttäviin MB- ja MAN- moottoreihin.