Shell Rimula R5 E 10W-40 moottoriöljy 209l
Shell Rimula R5 E 10W-40 moottoriöljy 209l Shell Rimula R5 E 10W-40 moottoriöljy 209l Shell Rimula R5 E 10W-40 moottoriöljy 209l

Shell Rimula R5 E 10W-40 moottoriöljy 209l

Rahtivapaa- tuote! Shell Rimula R5 E- öljy suojaa moottorien kaikissa paineissa ja lämpötiloissa.

1 047,80 €
HINTA SIS.ALV. 24.00 %
Toimitusaika- arvio 3 - 10 työpäivää
Synteettisen teknologian perusöljyillä tehostettu voiteluaine säästää polttoainetta, käsittelee nokea tehokkaasti säilyttäen viskositettinsa, antaa huippuluokan suojan kulumiselta ja on monipuolinen käyttää.

Rahtivapaa- tuote!

Tuote toimitetaan toimitusosoitteeseen rahtivapaasti, erillistä rahtia ei siis veloiteta. Huomioi, että kun lisäät tämän tuotteen ostoskoriin, saat myös muut tilaamasi tuotteet rahtivapaasti!


Ominaisuudet

Huippuluokan suoja

Ainutlaatuinen lisäaineistus suojaa varmistaa tehokkaan noenkäsittelykyvyn, Shell Rimula R5 E tarjoaa erinomaisen suojan kulumiselta ja pitkän öljyn iän Euro 3, US 2002 ja muissa kehittyneissä moottoreissa.

Polttoaineen säästö

Synteettisten perusöljykomponenttien ansiosta Shell Rimula R5 E helpottaa kylmäkäynnistyksiä, pienentää polttoaineen kulutusta ja säästää rahaa, moottorin suojasta ja kestävyydestä tinkimättä.

Pitää moottorin puhtaan
Ainutlaatuisen lisäaineistuksensa ansiosta pitää moottorin puhtaampana ja suojaa männän kerrostumilta, Shell Rimula R5 E ylittää useimpien moottorivalmistajien tiukat vaatimukset.


Käyttökohteet

Raskaan kaluston dieselmoottorit raskaassa käytössä

Shell Rimula R5 E suojaa tehokkaat eurooppalaiset, amerikkalaiset ja japanilaiset raskaan kaluston dieselmoottorit niin maantie- kuin työkonekäytössä.

Matalapäästöiset moottorit
Shell Rimula R5 E sopii useisiin nykyaikaisiin matalapäästöisiin moottoreihin, kuten Euro 2, Euro 3 ja US 2002- moottorit.
Useimpiin dieselpartikkelisuodattimella (DPF) varustettuihin dieselmoottoreihin suositellaan Shell Rimula R6 LM ja Shell Rimula R6 LME- moottoriöljyjä.