Shell Tellus S2 VX 32 209l, Hydrauliöljy
Shell Tellus S2 VX 32 209l, Hydrauliöljy Shell Tellus S2 VX 32 209l, Hydrauliöljy Shell Tellus S2 VX 32 209l, Hydrauliöljy

Shell Tellus S2 VX 32 209l, Hydrauliöljy

Rahtivapaa- tuote! Hyvin suorituskykyinen Group ll- perusöljyteknologian hydrauliöljy moniin käyttökohteisiin.

644,80 €
HINTA SIS.ALV. 24.00 %
Toimitusaika- arvio 3 - 10 työpäivää
Shell Tellus S2 VX- hydrauliöljyt ovat hyvin suorituskykyisiä Group ll- perusöljyihin perustuvia hydrauliöljyjä, jotka tarjoavat erinomaista suojaa ja suorituskykyä laajalla käyttölämpötila- alueella. Ne kestävät niin lämpöä kuin mekaanisia rasituksia ja sopivat useimpiin liikkuvan kaluston ja muihin hydrauliikkajärjestelmiin vaihteleviin ympäristön lämpötiloihin.

Rahtivapaa- tuote!

Tämä tuote toimitetaan toimitusosoitteeseen rahtivapaasti.


Ominaisuudet 

Pitkä öljyn kestoikä - säästöä huoltokustannuksiin
Shell Tellus S2 VX- hydrauliöljyt auttavat pidentämään järjestelmän huoltovälejä vastustamalla lämmöstä johtuvaa ja kemiallista hajoamista. Tämä minimoi haitallisen lietteen muodostumisen ja tarjoaa paremman luotettavuuden ja järjestelmän puhtauden.
Shell Tellus S2 VX- hydrauliöljyt ovat hyvin stabiileja myös veden läsnäollessa, mikä varmistaa öljyn pitkän iän ja pienentää korroosio- ja ruostumisriskiä erityisesti kosteissa ympäristöissä.
Hyvin leikkauskestävät viskositeetinmuokkaajat auttavat minimoimaan öljyn ominaisuuksien muutokset sen käyttöiän aikana.

Erinomainen kulumissuoja

Tellus S2 VX hydrauliöljyt on suunniteltu täyttämään hydraulijärjestelmien vaatimukset tulevaisuudessakin, mukaanlukien tehostetut paineenkesto- ominaisuudet FZG- testissä (FLS 11 ISO VG 32). Erinomainen suortiuskyky hyvin vaativissa Denison T6H20C (kuiva ja märkä) ja Eaton Vickers 35VQ25- testeissä. Shell Tellus S2 VX- öljyt voivat auttaa järjestelmän osia kestämään pidempään.

Säilyttää järjestelmän tehokkuuden

Erinomainen suodatettavuus, hyvä vedenerotuskyky, nopea ilman erottuminen ja vaahtoamattomuus auttavat säilyttämään tai parantamaan hydraulijärjestelmän tehokkuutta. Optimoidut kitkaominaisuudet auttavat vähentämään haitallisia nykiviä liikkeitä (stick-slip).
Öljyn puhtausluokka hiukkaslaskennalla on ISO 4406 20/18/15 tai parempi (astian täyttöpisteessä mitattuna), mikä auttaa vähentämään epäpuhtauksien vaikutusta suodattimen tukkeutumiseen ja mahdollistaa pidemmän suodattimen iän ja tehokkaamman suojan järjestelmälle.
Shell Tellus S2 VX- hydrauliöljyt on formuloitu varmistamaan nopean ilman erottumisen ilman liiallista vaahtomaista, mikä mahdollistaa tehokkaan hydraulisen voimansiirron ja minimoi kavitaatiota ja sen aikaansaamaa hapettumista, joka saattaa lyhentää öljyn kestoikää.


Tärkeimmät käyttökohteet 

  • Liikkuvan kaluston ja ulkona sijaitsevat hydraulijärjestelmät

Hydraulijärjestelmät- ja voimansiirrot vaihtelevissa lämpötiloissa. Shell Tellus S2 VX- hydrauliöljyn korkea viskositeetti- indeksi auttaa varmistamaan suorituskyvyn kylmäkäynnistyksistä raskaiden kuormitusten olosuhteisiin.

  • Tarkkuushydrauliikat

Tarkkuushydrauliikat edellyttävät öljyn viskositeettiominaisuuksien hyvää kontrollointia työjakson aikana. Shell Tellus S2 VX- hydrauliöljyn viskositeetin muutos on vähäisempi ISO HM- öljyihin verrattuna, mikä auttaa parantamaan järjestelmän suorituskykyä.

  • Laivahydrauliikat

Sopii laivahydrauliikkoihin, joihin on suositeltu ISO HV- luokan hydrauliöljyjä.


Spesifikaatiot, hyväksynnät ja suositukset

Tuote on suunniteltu täyttämään: 

- Parker Denison (HF-0, HF-1, HF-2)

- Eaton E-FDGN-TB002-E

- Fives (Cincinnati Machine) P-70

- ISO 11158 (HV- öljyt)

- DIN 51524 osa 3 HVLP- tyyppi 

- ASTM D6158 (HV- öljyt)
- Swedish Standard SS 15 54 34 AM

- Bosch Rexroth Fluid Rating RDE 90245


Yhteensopivuus ja sekoitettavuus

Yhteensopivuus

Shell Tellus S2 VX- hydrauliöljyt sopivat käytettäväksi useimmissa hydraulipumpuissa.

Yhteensopivuus muihin öljyihin
Shell Tellus S2 VX- hydrauliöljyt ovat useimpien muiden mineraaliöljyperustaisten hydrauliöljyjen kanssa. Mineraaliöljyperustaisia öljyjä ei tule sekoittaa toisen tyyppisiin öljyihin (esim. biohajoaviin tai vaikeasti syttyviin hydraulinesteisiin).

Yhteensopivuus tiivisteiden ja maalien kanssa

Shell Tellus S2 VX- hydrauliöljyt ovat yhteensopivia normaalisti mineraaliöljyjen kanssa käytettäväksi spesifioitujen tiivistemateriaalien ja maalien kanssa.

Samankaltaiset tuotteet
Tämän tuotteen ostaneet ovat ostaneet myös
Tilapäisesti loppunut
Tynnyripumppu öljylle ja kemikaaleille
Tilapäisesti loppunut
Tynnyrikärry
79,00 €