Teboil Hydraulic Oil 5W 200l, Hydrauliöljy
Teboil Hydraulic Oil 5W 200l, Hydrauliöljy

Teboil Hydraulic Oil 5W 200l, Hydrauliöljy

Rahtivapaa- tuote! Erikoishydrauliikkaöljyjä laitteisiin, jotka edellyttävät moottoriöljytyyppisen öljyn käyttöä hydrauliikkajärjestelmässä.

940,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää
Tyypillisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi Caterpillarin hydrauliikkajärjestelmät. Öljyn sinkkipitoisuus yli 1000 ppm.

Rahtivapaa- tuote!

Tuote toimitetaan toimitusosoitteeseen rahtivapaasti, erillistä rahtia ei siis veloiteta. Huomioi, että kun lisäät tämän tuotteen ostoskoriin, saat myös muut tilaamasi tuotteet rahtivapaasti!


Teboil Hydraulic Oil 5W (ISO VG 32) on parhaista perusöljyistä ja lisäaineista valmistettu erikoisöljy erityisesti kovimmissa olosuhteissa toimivien koneiden hydrauliikkajärjestelmiin, kun moottoriöljypohjaisen hydrauliikkaöljyn käyttö on haluttua. Öljyllä on erinomaiset juoksevuusominaisuudet niin kylmässä kuin kuumassa. Tuotenimestään huolimatta se on erittäin moniasteinen ja se vastaa ominaisuuksiltaan SAE-viskositeettiluokitusta 5W-20. Tasapainoiset viskositeettiominaisuudet mahdollistavat paremman hydrauliikkajärjestelmän hyötysuhteen, joka vaikuttaa suoraan polttoainetalouteen. Lisäksi koneen työliikkeet ovat täsmällisiä ja nopeita. Öljy säilyttää erinomaiset ominaisuutensa myös pidemmillä öljynvaihtoväleillä.