Lue tärkeä artikkeli (päivitetty 4.5.2022) Ukrainan sodan vaikutuksista tuotteisiimme ja niiden hintoihin. 

Artikkeliin päästä tästä linkistä > 

Teboil Hydraulic Oil 5W 200l
Teboil Hydraulic Oil 5W 200l

Teboil Hydraulic Oil 5W 200l

Rahtivapaa- tuote! Erikoishydrauliikkaöljyjä laitteisiin, jotka edellyttävät moottoriöljytyyppisen öljyn käyttöä hydrauliikkajärjestelmässä.

995,00 €
HINTA SIS.ALV. 24 %
Toimitusaika- arvio 1 - 7 työpäivää
Tyypillisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi Caterpillarin hydrauliikkajärjestelmät. Öljyn sinkkipitoisuus yli 1000 ppm.

Rahtivapaa- tuote!

Tämä tuote toimitetaan toimitusosoitteeseen rahtivapaasti.


Teboil Hydraulic Oil 5W (ISO VG 32) on parhaista perusöljyistä ja lisäaineista valmistettu erikoisöljy erityisesti kovimmissa olosuhteissa toimivien koneiden hydrauliikkajärjestelmiin, kun moottoriöljypohjaisen hydrauliikkaöljyn käyttö on haluttua. Öljyllä on erinomaiset juoksevuusominaisuudet niin kylmässä kuin kuumassa. Tuotenimestään huolimatta se on erittäin moniasteinen ja se vastaa ominaisuuksiltaan SAE-viskositeettiluokitusta 5W-20. Tasapainoiset viskositeettiominaisuudet mahdollistavat paremman hydrauliikkajärjestelmän hyötysuhteen, joka vaikuttaa suoraan polttoainetalouteen. Lisäksi koneen työliikkeet ovat täsmällisiä ja nopeita. Öljy säilyttää erinomaiset ominaisuutensa myös pidemmillä öljynvaihtoväleillä.


Toimitusaika

Tuotteen toimitusaika riippuu tilausajankohdasta. Tuote toimitetaan keskimäärin 2-3 työpäivässä isoihin kaupunkeihin, näiden läheisyyteen ja/tai Kaukokiidon rahtiterminaalien läheisyyteen. Harvaan asutuille alueille keski- ja pohjois-Suomessa keskimäärin 3-5 työpäivän kuluessa. Haluatko tietää mahdollisimman tarkan toimitusajan? Lue lisää toimitusajasta >

Samankaltaiset tuotteet
Tämän tuotteen ostaneet ovat ostaneet myös