Teboil Hydraulic Oil 68S 200l
Teboil Hydraulic Oil 68S 200l

Teboil Hydraulic Oil 68S 200l

Rahtivapaa- tuote! Korkealaatuisia hydrauliikkaöljyjä erittäin laajalle käyttölämpötila-alueelle.

734,00 €
HINTA SIS.ALV. 24 %
Toimitusaika- arvio 2 - 10 arkipäivää

Tyypillisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi raskaasti kuormitetut työkoneet ja muut hydrauliikkajärjestelmät, jotka vaativat öljyltä erittäin korkeaa suorituskykyä.

Hydraulic Oil S -sarjan öljyjen valmistuksessa käytetään synteettisiä perusöljykomponentteja sekä mineraaliöljyä. Tarkkaan valituilla perusöljyillä saadaan erittäin hyvä suorituskyky, mutta kuitenkin ominaisuuksiin nähden erittäin kohtuullinen hinta. Jos haet täyssynteettistä hydrauliöljyä, valitse Teboil Hydraulic Oil 36 SHV >. Se on hyvä vaihtoehto moneen kohteeseen.

Suorituskyky: ISO VG 32, 46, 68; SS 15 54 34 AAV; DIN 51524 part 3 (HVLP); Eaton Vickers I-286-S, M-2950-S; Parker Hannifin (Denison) HF-0, HF-1, HF-2; Cincinnati Machine P-68 (32S), P-69 (68S), P-70 (46S)

Tähän tuotteeseen liittyvät artikkelit:

14.4.2022 HLP Hydrauliöljy? Vai HVLP hydrauliöljy? Lue artikkeli >


Rahtivapaa- tuote!

Tämä tuote toimitetaan toimitusosoitteeseen rahtivapaasti.

4 SYYTÄ VALITA AITO S

  1. Sääolosuhteista riippumatonta työskentelyä pohjoisissa olosuhteissa
  2. Sataprosenttisen varma laatu. Jokainen valmistuserä tutkitaan laboratoriossa.
  3. Suojaa järjestelmää tehokkaasti kulumista ja korroosiota vastaan.
  4. Suomessa valmistettu ja suunniteltu

Teboilin Hydraulic Oil S -tuotesarjasta on muodostunut käsite ja mittapuu, johon muita hydrauliikkaöljyjä verrataan. Usein vertailua tehdään väärin perustein ja asiakkaalle vakuutetaan edullisen kilpailevan hydrauliikkaöljyn olevan yhtä suorituskykyinen kuin aito Teboil Hydraulic Oil S -sarjan öljy.

Kaksi helppoa vertailukohdetta

On tärkeä huomata, että ISO VG -viskositeetti kertoo vain ja ainoastaan öljyn juoksevuuden +40 °C lämpötilassa. Juoksevuuden muuttuminen lämpötilan laskiessa tai noustessa vaihtelee voimakkaasti eri öljyillä. Hydrauliikkaöljyjen käyttäytymistä lämpötilan muuttuessa voi arvioida helposti kahden teknisen arvon perusteella:

1. Jähmepiste
2. Viskositeetti-indeksi

Jähmepiste kertoo nimensä mukaisesti lämpötilan, jossa öljy ei enää ole kaadettavissa. Se ei siis ole alhaisin käyttölämpötila. Jähmepiste on kuitenkin yksi niistä teknisistä arvoista, joka on helposti saatavilla.

Viskositeetti-indeksi on laskennallinen arvo, joka on suuruusluokkaa 100–300 riippuen käytetyistä perusöljyistä lisäaineista. Matalamman viskositeetti-indeksin tuotteet on suunniteltu olosuhteisiin, joissa ympäristön ja järjestelmän lämpötilat ovat vakioita eli esimerkiksi teollisuuslaitosten sisätiloihin.

Suomalaisissa sääolosuhteissa toimiviin koneisiin on syytä valita tuote, jonka viskositeetti-indeksi on vähintään 140. Monen muun tuotemerkin markkinoinnissa öljyjä, joiden viskositeetti-indeksi on 140–150 suuruusluokkaa kutsutaan ”korkean” tai jopa ”erittäin korkean” viskositeetti-indeksin öljyiksi. Teboil Hydraulic Oil S -sarja tarjoaa näihin tuotteisiin verrattuna merkittävästi parempaa suorituskykyä suomalaisissa käyttöolosuhteissa, jossa talvet ovat kylmiä ja kesät lämpimiä.


Toimitusaika

Tuotteen toimitusaika riippuu tilausajankohdasta. Tuote toimitetaan keskimäärin 2-3 työpäivässä isoihin kaupunkeihin, näiden läheisyyteen ja/tai Kaukokiidon rahtiterminaalien läheisyyteen. Harvaan asutuille alueille keski- ja pohjois-Suomessa keskimäärin 3-5 työpäivän kuluessa. Haluatko tietää mahdollisimman tarkan toimitusajan? Lue lisää toimitusajasta >

Samankaltaiset tuotteet
Tämän tuotteen ostaneet ovat ostaneet myös