Teboil Hydraulic Oil 32S 200l
Teboil Hydraulic Oil 32S 200l Teboil Hydraulic Oil 32S 200l Teboil Hydraulic Oil 32S 200l

Teboil Hydraulic Oil 32S 200l

Rahtivapaa- tuote! Korkealaatuisia hydrauliikkaöljyjä erittäin laajalle käyttölämpötila-alueelle.

684,95 €
721,00 €
Alennus päättyy varastoerän loppuessa tai viimeistään
HINTA SIS.ALV. 24 %
Toimitusaika- arvio 2 - 10 arkipäivää

Korkealaatuisia hydrauliikkaöljyjä erittäin laajalle käyttölämpötila-alueelle. Tyypillisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi raskaasti kuormitetut työkoneet ja muut hydrauliikkajärjestelmät, jotka vaativat öljyltä erittäin korkeaa suorituskykyä.

Hydraulic Oil S -sarjan öljyjen valmistuksessa käytetään synteettisiä perusöljykomponentteja sekä mineraaliöljyä. Tarkkaan valituilla perusöljyillä saadaan erittäin hyvä suorituskyky, mutta kuitenkin ominaisuuksiin nähden erittäin kohtuullinen hinta. 

Tähän tuotteeseen liittyvät artikkelit:

14.4.2022 HLP Hydrauliöljy? Vai HVLP hydrauliöljy? Lue artikkeli >


Tilaa AdBlue liuos ja kaluston pesuaine helposti samalla ja täytä kesän varastot! Myös rahtivapaasti yhdessä tämän tuotteen kanssa!

Siirry tilaamaan AdBlue >

Siirry tilaamaan pesuaineita >
4 SYYTÄ VALITA AITO S

  1. Sääolosuhteista riippumatonta työskentelyä pohjoisissa olosuhteissa
  2. Sataprosenttisen varma laatu. Jokainen valmistuserä tutkitaan laboratoriossa.
  3. Suojaa järjestelmää tehokkaasti kulumista ja korroosiota vastaan.
  4. Suomessa valmistettu ja suunniteltu

Suorituskyky: ISO VG 32, 46, 68; SS 15 54 34 AAV; DIN 51524 part 3 (HVLP); Eaton Vickers I-286-S, M-2950-S; Parker Hannifin (Denison) HF-0, HF-1, HF-2; Cincinnati Machine P-68 (32S), P-69 (68S), P-70 (46S)

Jos haet täyssynteettistä hydrauliöljyä, valitse Teboil Hydraulic Oil 36 SHV >. Se on hyvä vaihtoehto moneen kohteeseen.


Rahtivapaa- tuote!

Tämä tuote toimitetaan toimitusosoitteeseen rahtivapaasti.

Teboilin Hydraulic Oil S -tuotesarjasta on muodostunut käsite ja mittapuu, johon muita hydrauliikkaöljyjä verrataan. Usein vertailua tehdään väärin perustein ja asiakkaalle vakuutetaan edullisen kilpailevan hydrauliikkaöljyn olevan yhtä suorituskykyinen kuin aito Teboil Hydraulic Oil S -sarjan öljy.

Kaksi helppoa vertailukohdetta

On tärkeä huomata, että ISO VG -viskositeetti kertoo vain ja ainoastaan öljyn juoksevuuden +40 °C lämpötilassa. Juoksevuuden muuttuminen lämpötilan laskiessa tai noustessa vaihtelee voimakkaasti eri öljyillä. Hydrauliikkaöljyjen käyttäytymistä lämpötilan muuttuessa voi arvioida helposti kahden teknisen arvon perusteella:

1. Jähmepiste
2. Viskositeetti-indeksi

Jähmepiste kertoo nimensä mukaisesti lämpötilan, jossa öljy ei enää ole kaadettavissa. Se ei siis ole alhaisin käyttölämpötila. Jähmepiste on kuitenkin yksi niistä teknisistä arvoista, joka on helposti saatavilla.

Viskositeetti-indeksi on laskennallinen arvo, joka on suuruusluokkaa 100–300 riippuen käytetyistä perusöljyistä lisäaineista. Matalamman viskositeetti-indeksin tuotteet on suunniteltu olosuhteisiin, joissa ympäristön ja järjestelmän lämpötilat ovat vakioita eli esimerkiksi teollisuuslaitosten sisätiloihin.

Suomalaisissa sääolosuhteissa toimiviin koneisiin on syytä valita tuote, jonka viskositeetti-indeksi on vähintään 140. Monen muun tuotemerkin markkinoinnissa öljyjä, joiden viskositeetti-indeksi on 140–150 suuruusluokkaa kutsutaan ”korkean” tai jopa ”erittäin korkean” viskositeetti-indeksin öljyiksi. Teboil Hydraulic Oil S -sarja tarjoaa näihin tuotteisiin verrattuna merkittävästi parempaa suorituskykyä suomalaisissa käyttöolosuhteissa, jossa talvet ovat kylmiä ja kesät lämpimiä.


Toimitusaika

Tuotteen toimitusaika riippuu tilausajankohdasta. Tuote toimitetaan keskimäärin 2-3 työpäivässä isoihin kaupunkeihin, näiden läheisyyteen ja/tai Kaukokiidon rahtiterminaalien läheisyyteen. Harvaan asutuille alueille keski- ja pohjois-Suomessa keskimäärin 3-5 työpäivän kuluessa. Haluatko tietää mahdollisimman tarkan toimitusajan? Lue lisää toimitusajasta >