Teboil Super XLD EEV 5W-30 moottoriöljy 20l
Teboil Super XLD EEV 5W-30 moottoriöljy 20l

Teboil Super XLD EEV 5W-30 moottoriöljy 20l

SAE 5W-30 täyssynteettinen dieselmoottoriöljy raskaaseen käyttöön

135,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Erittäin korkealaatuisia ja suorituskykyisiä täyssynteettisiä dieselmoottoriöljyjä vaativaan raskaaseen käyttöön, kun tavoitteena on maksimaalinen suorituskykyvarmuus. 

Öljyt on suunniteltu erityisesti Volvon, MAN:n ja Mercedes-Benzin Euro 6- ja 5-moottoreille, mutta ne sopivat erinomaisesti myös moniin muihin merkkeihin, jotka ovat varustettuja pakokaasun jälkikäsittelylaitteistoilla. 

SAE 5W-30 öljy auttaa alentamaan polttoaineenkulutusta ja ympäristökuormitusta.


HUOM. Saatavuus:

Saatavana toistaiseksi rahtivapaasti vain yhdessä minkä tahansa Teboil tynnyrin kanssa, ei nouto mahdollisuutta. Erikseen ostettuna 35€ rahti lisätään hintaan, jos haluat tilata erikseen, tilaa sähköpostitse myynti@ojefin.com.


Suorituskyky: API CJ-4, CI-4; ACEA E6, E7, E9; MAN M3677 (5W-30), M3477; Volvo VDS-4, VDS-3; MB 228.51, 228.31; JASO DH-2; CAT ECF-3; Renault RLD-3; Scania LA; Iveco E6, E9; Cummins CES 20081; Mack EO-O Premium Plus; MTU Type 3.1; Deutz DQC IV-10 LA


TEBOIL SUPER XLD EEV 5W-30 -ÖLJYLLE SCANIA LDF-4 -HYVÄKSYNTÄ

Täyssynteettinen Teboil Super XLD EEV 5W-30 tarjoaa huippuunsa vietyä suorituskykyä ja kustannustehokkuutta raskaaseen liikenteeseen. Yksi öljy sopii moneen käyttökohteeseen – nyt entistä laajemmin myös Scania-kalustoon. Öljy täyttää uuden Scanian LDF-4 (Long Drain Field) -testin vaatimukset, jonka vaatimuksiin kuuluu mm. parempi polttoainetalous sekä pidempi hiukkassuodattimen kestoikä.

Pidemmät huoltovälit ja kestoikää hiukkasuodattimelle

Scanian LDF-4 -hyväksynnän johdosta Teboil Super XLD EEV 5W-30 -moottoriöljy soveltuu Scanian 9- ja 13-litraisiin Euro 1–6 -päästötason moottoreihin pidennetyille vaihtoväleille. Pitkät vaihtovälit vähentävät huoltokäyntien ja -kustannusten määrää, jolloin ajoneuvon tuottavuus paranee.

Öljyn valmistuksessa käytetään uudenaikaista lisäaineistusta, joka on paremmin yhteensopiva pakokaasun jälkikäsittelylaitteiden kanssa. Näin ollen hiukkassuodattimen (DPF) kestoikä pidentyy merkittävästi verrattuna LDF-3-tason öljyn käyttöön, mikä osaltaan vähentää ajoneuvon ylläpitokuluja.

”Moottorissa pääsee aina jonkin verran moottoriöljyä palotilaan, jossa se palaa polttoaineen mukana. Eräät moottoriöljyssä käytettävät lisäaineet muodostavat palamistuloksena tuhkaa, joka ajan saatossa tukkii hiukkassuodattimen. Super XLD EEV 5W-30 -moottoriöljyssä tuhkanmuodostus on minimoitu”, tuoteryhmäpäällikkö Juha-Pekka Riihimäki kertoo. Lisäksi Teboil Super XLD EEV 5W-30 pienentää moottorin sisäisiä kitkahäviöitä ja mahdollistaa noin 0,5 prosentin parannuksen polttoainetaloudessa 10W-40 öljyyn verrattuna.

Erinomainen soveltuvuus suomalaisiin tarpeisiin

Öljy sopii erinomaisesti suomalaisiin käyttö- ja sääolosuhteisiin. Se säilyttää suojausominaisuutensa myös kesän helteillä ja moottorin ollessa raskaasti kuormitettu. Talvioloissa hyvä kylmäjuoksevuus takaa voitelun heti käynnistyksestä alkaen.
Uuden Scania LDF-4 -suorituskykyluokan myötä Teboil Super XLD EEV 5W-30 sopii entistäkin laaja-alaisemmin raskaan ajoneuvokaluston moottoriöljyksi, jolloin voidaan vähentää eri öljylaatujen määrää huoltohallissa. Öljy täyttää mm. Mercedes-Benz 228.51-, MAN M3677- ja Volvo VDS-4 -suorituskykyvaatimukset.
”Teboil Super XLD EEV 5W-30 on optimaalinen öljyvalinta silloin kun samalla moottoriöljyllä halutaan kattaa mahdollisimman suuri merkki- ja mallikirjo”, Riihimäki kertoo.