Idrobase pesuainevaahdotin ammattikäyttöön 24l
Idrobase pesuainevaahdotin ammattikäyttöön 24l Idrobase pesuainevaahdotin ammattikäyttöön 24l Idrobase pesuainevaahdotin ammattikäyttöön 24l Idrobase pesuainevaahdotin ammattikäyttöön 24l Idrobase pesuainevaahdotin ammattikäyttöön 24l

Idrobase pesuainevaahdotin ammattikäyttöön 24l

Erittäin laadukas italialainen Idrobase pesuainevaahdotin ammattikäyttöön.

558,00 €
HINTA SIS.ALV. 24 %
Toimitusaika- arvio 2 - 8 arkipäivää

Pesuaineen vaahdotin ammattikäyttöön 24 litran säiliöllä. Sisäpuolen epoxi pinnoituksen ansiosta pitkäikäinen. Täyttötilavuus 24 litraa. Varustus: 10 metrin letku, 60 cm pesuainekahva, Viton -tiivisteet, paino 14,5kg. Tutustu huolellisesti tuotteen käyttöohjeisiin ennen sen käyttöönottoa. Takuu: 12 kuukautta laskun/kuitin päiväyksestä. 


Käyttöohje

1. Säiliön täyttö 

Täytä tankki nesteellä päällikorkin kautta. Ennen korkin avaamista toimi seuraavasti:

Katso painemittarista että tankissa ei ole painetta. Avaa kuulaventtiili ja vapauta täysin kaikki ilma säiliöstä. Avaa korkki kiertämällä, sulje purkuventtiili ja lisää neste suppiloa käyttämällä. Lisää ensin vesi, sitten pesuainetiiviste. Nesteiden yhteismäärä ei saa ylittää maksimitasoa, mikä on nähtävissä tankissa lähellä ulkoista letkua. Laita korkki paikalleen ja kiristä tiukkaan.

2. Säiliön paineistaminen ja nesteen annostelu

Yhdistä vaahdotin paineilmalähteeseen. Käytä paineensäätimen kahvaa, säätääksesi paineen välille 5-6 baria. Kunnes vaahdotinlaite on saavuttanut oikean käyttöpaineen (5-6bar), avaa annostelijan hana ja aloita puhdistus (tässä vaiheessa laitteesta tulee vain nestettä). Muista että laitteen tulee olla aina kytkettynä painelähteeseen laitetta käytettäessä. Seuraavaksi avaa toinen annostelijan hana. Paina kahvan laukaisinta ja säädä kahta hanaa, kunnes tarvittava vaahtoava vaikutus on saavutettu. Ruiskuta aina alhaalta ylöspäin. Jos säiliössä on edelleen nestettä, mutta paine ei ole riittävä, toista kohta 2. Mikäli säiliö on tyhjä nesteestä, toista kohta 1. 

HUOM. Laitteessa on turvaventtiili, mikä on suunniteltu vapauttamaan paine, mikäli säiliön paine ylittää 8 baria.


Tekniset tiedot

Nimellinen maksimipaine 25bar, ylipaine 10%, työskentelylämpötila VITON tiivisteillä -10C - +250C.