Idrobase pesuainelevitin ammattikäyttöön 24l
Idrobase pesuainelevitin ammattikäyttöön 24l Idrobase pesuainelevitin ammattikäyttöön 24l Idrobase pesuainelevitin ammattikäyttöön 24l Idrobase pesuainelevitin ammattikäyttöön 24l Idrobase pesuainelevitin ammattikäyttöön 24l Idrobase pesuainelevitin ammattikäyttöön 24l Idrobase pesuainelevitin ammattikäyttöön 24l

Idrobase pesuainelevitin ammattikäyttöön 24l

Pesuaineen levitin ammattikäyttöön 24 litran säiliöllä. Sisäpuolen epoxi pinnoituksen ansiosta pitkäikäinen.

558,00 €
HINTA SIS.ALV. 24 %
Toimitusaika- arvio 2 - 8 arkipäivää

Täyttötilavuus 24 litraa. Varustus: 10 metrin letku, 60 cm pesuainekahva, Viton -tiivisteet, paino 14,5kg. Takuu 12 kuukautta laskun/kuitin päiväyksestä. 


Käyttöohje

1. Säiliön täyttö 

Täytä tankki nesteellä päällikorkin kautta. Ennen korkin avaamista toimi seuraavasti:

Katso painemittarista että tankissa ei ole painetta. Avaa kuulaventtiili ja vapauta täysin kaikki ilma säiliöstä. Avaa korkki kiertämällä, sulje purkuventtiili ja lisää neste suppiloa käyttämällä. Nesteiden yhteismäärä ei saa ylittää maksimitasoa, mikä on nähtävissä tankissa lähellä ulkoista letkua. Laita korkki paikalleen ja kiristä tiukkaan.

2. Säiliön paineistaminen

Kytke pesuainelevitin paineilmalähteeseen. Avaa venttiili "osa 5" (kts. kuva käyttöohjeissa, sivu 19) päästääksesi ilman säiliöön kunnes tarvittava paine on saavutettu seuraamalla laitteen paineilmamittaria. Paine ei saa ylittää 8 bar! Tämän jälkeen sulje paineilmalähde. Sulje venttiili "osa 5" ja irroita paineilmaletku. Levitin on nyt valmis käytettäväksi.

3. Pesuaineen levittäminen 

Avaa venttiili mikä yhdistää letkun ruiskuun, paina ruiskun kahvasta ja levitä pesuaine aina alhaalta ylöspäin, kts. kuva käyttöohjeista. Jos säiliössä on edelleen pesuainetta levitettäväksi, mutta säiliön paine ei ole riittävä, toista kohta 2. Jos säiliö on tyhjä pesuaineesta, toista kohta 1.


Tekniset tiedot

Nimellispaine: Max. 25bar, Ylipaine: 10%, Käyttölämpötila-alue VITON tiivisteillä: -10C - +250C.