RP-100 Rasvanpoistaja 200l, Jarrucleaner
RP-100 Rasvanpoistaja 200l, Jarrucleaner RP-100 Rasvanpoistaja 200l, Jarrucleaner

RP-100 Rasvanpoistaja 200l, Jarrucleaner

Rahtivapaa- tuote! Se perinteinen jarrucleaner! Irrottaa itsepintaisimmatkin öljy-, rasva-, asfaltti- ja muut epäpuhtaudet kaikilta kovilta pinnoilta.

760,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 1 - 4 työpäivää

Rahtivapaa- tuote!
Tämä tuote toimitetaan ilman toimituskuluja toimitusosoitteeseen manner- Suomessa.


Tynnyripumppu kaupan päälle!

Tämän tuotteen tilaajille lähetämme lappotoimisen tynnyripumpun kaupan päälle. Sinun ei tarvitse lisätä pumppua erikseen ostoskoriin, lähetämme sen automaattisesti yhdessä tynnyrin kanssa. Pidätämme oikeuden vaihtaa kaupan päälle lähetettävää pumppua vastaavaan tuotteeseen, mikäli lappotoimiset pumput ovat loppuneet varastostamme.


Se perinteinen jarrucleaner! Irrottaa itsepintaisimmatkin öljy-, rasva-, asfaltti- ja muut epäpuhtaudet kaikilta kovilta pinnoilta.

Sopii myös maalattavien ja liimattavien kohteiden sekä jarru- ja kytkinpintojen perusteelliseen puhdistukseen. Tuotteen haihtuvuus pinnoilta on erinomainen. Sisältää: teollisuusbensiiniä, n-heksaania.

Käyttökohteet: Kytkimet ja jarruosat, moottorit, koneet, laitteet, metalli-, lasi- ja keramiikkapinnat, useimmat kumi-, muovi- ja maalatut pinnat. 

Varastointi: Suositeltava säilytyslämpötila alle 40 °C. Huolehdittava riittävästä ilmanvaihdosta. Suojattava jäätymiseltä ja suoralta auringonvalolta.


Käyttöohje

Tuotteita ei laimenneta vedellä. Levitetään matalapainekannulla jäähtyneelle pinnalle. Annetaan vaikuttaa 3-10 minuuttia, jonka jälkeen huuhdellaan painevedellä.


Usein kysyttyä / RP-100 Rasvanpoistaja

1. Ensisijaiset käyttökohteet?

    RP100 on perinteinen jarrucleaner, millä puhdistetaan erilaisia ajoneuvojen ja työkoneiden osia. Älä ohenna vedellä. Tuote on sellaisenaan käyttövalmis, levitettäväksi matalapainekannulla.