RP-100 Rasvanpoistaja 20l
RP-100 Rasvanpoistaja 20l

RP-100 Rasvanpoistaja 20l

Se perinteinen jarrucleaner! Irrottaa itsepintaisimmatkin öljy-, rasva-, asfaltti- ja muut epäpuhtaudet kaikilta kovilta pinnoilta.

130,00 €
HINTA SIS.ALV. 24 %
Toimitusaika- arvio 2 - 8 arkipäivää

Toimituskulut  / 1kpl: Nouto 0eur tai toimitus ovelle alk. 9,90€.

Kampanja! Tilaa vähintään 3kpl 20l ja/tai 25l pesuaine- kanisteria ja saat rahtivapaan toimituksen! Lue lisää kampanjasta >.


Sopii myös maalattavien ja liimattavien kohteiden sekä jarru- ja kytkinpintojen perusteelliseen puhdistukseen. Tuotteen haihtuvuus pinnoilta on erinomainen. Sisältää: teollisuusbensiiniä, n-heksaania.

Käyttökohteet: Kytkimet ja jarruosat, moottorit, koneet, laitteet, metalli-, lasi- ja keramiikkapinnat, useimmat kumi-, muovi- ja maalatut pinnat. 

Varastointi: Suositeltava säilytyslämpötila alle 40 °C. Huolehdittava riittävästä ilmanvaihdosta. Suojattava jäätymiseltä ja suoralta auringonvalolta.


Käyttöohje

Tuotteita ei laimenneta vedellä. Levitetään matalapainekannulla jäähtyneelle pinnalle. Annetaan vaikuttaa 3-10 minuuttia, jonka jälkeen huuhdellaan painevedellä.


Usein kysyttyä / RP-100 Rasvanpoistaja

1. Ensisijaiset käyttökohteet?

    RP100 on perinteinen jarrucleaner, millä puhdistetaan erilaisia ajoneuvojen ja työkoneiden osia. Älä ohenna vedellä. Tuote on sellaisenaan käyttövalmis, levitettäväksi matalapainekannulla.

Tämän tuotteen ostaneet ovat ostaneet myös