LP-100 raakaliuotin 200l, pien, noen, öljyn ja rasvan poistoon
LP-100 raakaliuotin 200l, pien, noen, öljyn ja rasvan poistoon LP-100 raakaliuotin 200l, pien, noen, öljyn ja rasvan poistoon

LP-100 raakaliuotin 200l, pien, noen, öljyn ja rasvan poistoon

PYYDÄ TARJOUS! Voimakas ja laadukas liuotin erittäin likaisen kaluston esipesuun ja osien puhdistukseen. LP-100 antaa pielle, suolalle ja öljylle kyytiä!

0,00 €
HINTA SIS.ALV. 24.00 %
Tämä on esittelytuote. Kysy lisää 045-8409319.

Pyydä rohkeasti tarjous!

Soita 045-8409319 tai lähetä sähköpostia myynti@ojefin.com.


Tynnyripumppu kaupan päälle!

Tämän tuotteen tilaajille lähetämme lappotoimisen tynnyripumpun kaupan päälle. Sinun ei tarvitse lisätä pumppua erikseen ostoskoriin, lähetämme sen automaattisesti yhdessä tynnyrin kanssa. Pidätämme oikeuden vaihtaa kaupan päälle lähetettävää pumppua vastaavaan tuotteeseen, mikäli lappotoimiset pumput ovat loppuneet varastostamme.


LP-100 raakaliuotin (emulgoituva) on voimakas aine likaisen kaluston esipesuun ja osien puhdistukseen. LP-100 on voimakas aine likaisen kaluston esipesuun ja osien puhdistukseen. Tuote poistaa tehokkaasti pikeä, nokea, öljyä ja rasvaa esimerkiksi asfalttikoneista, kaivinkoneista, linja-autojen peristä, puomeista sekä veneiden pilssipumpuista. Tuote sisältää korroosio inhibiittoria, joten se ei vahingoita kevytmetalleja esimerkiksi moottoripesussa. Soveltuu myös harjakoneiden harjojen perusteelliseen puhdistukseen. LP-100 huuhtoutuu helposti tuotteen sisältämän emulgointiaineen ansiosta sekä toimii erinomaisesti myös kylmissä olosuhteissa. Ei vahingoita maali- eikä lakkapintoja, metalleja, alumiinia eikä lasia. Käytetään laimentamattomana. pH neutraali. Sisältää: Teollisuusbensiiniä (maaöljy), trimetyylibentseeniä, emulgaattoria. 

Varastointi: Varastoidaan kuivassa ja viileässä hyvin tuuletetussa paikassa tiiviisti suljettuna. Suojeltava kuumuudelta, kipinöiltä ja avotulelta. Suojeltava auringonvalolta.

Käyttökohteet: Soveltuu kaikenlaisen kaluston esipesuun, moottoreiden ja osien puhdistukseen sekä harjakoneiden harjoille.


Käyttöohje

Käytetään laimentamattomana. Levitä käsin sientä tai harjaa apuna käyttäen tai matalapaineruiskulla. Anna vaikuttaa 1 - 5 min. Huuhdo puhtaalla painevedellä. Kirkkaan lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme jälkipuhdistusta vielä shampoolla tai liuotinshampoolla.


Usein kysyttyä / LP-100 ja LP-100E raakaliuotin

1. Mitä LP-100:lla voi pestä? 

    Tuotetta suositellaan käytettäväksi ensisijaisesti mm. ajoneuvojen ja työkoneiden konehuoneen puhdistukseen, maalipinnalla olevien rasvan, pien ja maantiesuolan poistoon sekä esimerkiksi harjakoneen harjojen puhdistukseen. Korjaamohallin lattiat puhtaaksi LP-100- tuotteella sillä se vie mennessään mm. öljyt ja rasvat. Soveltuu henkilöauton vahan poistoon. 

2. Voiko tuotetta ohentaa vedellä?

     Ei missään tapauksessa. Levitä aina mahdollisimman kuivalle pinnalle ja anna vaikuttaa 2-5 min. Kirkkaan lopputuloksen saavuttamiseksi, viimeistele kirkastevahaa sisältävällä shampoolla, kuten Solar, Trefoil, Optima Pro tai WaxMax.

3. Mikä on tuotteen syttymisherkkyys?

    Tuote syttyy yhtä herkästi kuin nestemäinen dynamiitti. Tupakointi ehdottomasti kielletty tuotteen läheisyydessä!

4. Mikä ero on LP100- ja LP100E- raakaliuottimilla?

    LP100E- soveltuu korjaamoilla moottorin osien puhdistukseen osienpesualtaassa ja esimerkiksi pesuvatiin lisättäessä koneen osien liuottamiseen. LP100- ei sovellu edellä mainittuun puhdistukseen.

 
Tämän tuotteen ostaneet ovat ostaneet myös