Hydrox Tehohappo 200l
Hydrox Tehohappo 200l Hydrox Tehohappo 200l

Hydrox Tehohappo 200l

Rahtivapaa- tuote! Hydrox on monikäyttöinen täsmätuote, joka tehopuhdistaa onnistuneesti erilaiset metalli- ja teräspinnat ja antaa niille uuden ilmeen!

641,70 €
713,00 €
HINTA SIS.ALV. 24 %
Toimitusaika- arvio 2 - 8 arkipäivää

Hydrox on monikäyttöinen täsmätuote, joka tehopuhdistaa onnistuneesti erilaiset metalli- ja teräspinnat ja antaa niille uuden ilmeen!

Hydrox vaikuttaa nopeasti poistaen esimerkiksi jarrupölyt vanteista. Se soveltuu erityisesti alumiinipinnoille, metalliteollisuuden kivi-, kaakeli- sekä muille haponkestäville pinnoille hapettumien poistoon. Hydroxilla voi poistaa myös suojarasvat, leikkuunesteet yms. käsiteltäviltä pinnoilta. Lisäksi se peittää osien pinnat varmistaen esimerkiksi maalien hyvän tartunnan. Soveltuu laimeammalla (2 - 5 %) seoksella hallinlattioiden pesuun. Hapotuksen jälkeen on aina suositeltavaa neutralisoida hapotettu pinta vahvasti emäksisellä pesuaineella, jotta happo lakkaa vaikuttamasta pestyllä pinnalla! Tuotteen pH tiivisteenä < 1.  Varastointi: Lämmin varasto, ei saa jäätyä. Sisältää: amofoteerisiä tensidejä, dodekyylibentseenisulfonihappoa, rikkihappoa.

Käyttökohteet:

Polttoainetankit, alumiini- ja teräsvanteet, turkkipellit, alumiinitankit, alleajosuojat, rosterit, kivi- ja kaakelipinnat, maalatut alumiini- ja muovipinnat (Huom. mikäli maalattu haponkestävällä maalilla!).


Rahtivapaa- tuote!

Tämä tuote toimitetaan ilman toimituskuluja pihaasi manner- Suomessa!


Käyttöohje

Laimenna vedellä likaisuusasteesta ja hapettuneisuudesta riippuen. Kaada ensin vesi sitten happo. Annostele 1:5 - 1:10. Levitä matalapaineruiskulla ja anna vaikuttaa 1 - 10 min. Hankaa vaikeat kohdat harjaa tai sientä apuna käyttäen. Huuhtele puhtaalla painevedellä ja viimeistele neutralisoivalla emäksisellä pesuaineella, esim. Optima Prolla. Ei suositella sinkittyjen pintojen puhdistukseen. Ei sovellu kromi/korkeakiillotetuille pinnoille. Varmista aina pinnan kestävyys ensin pienelle alalle. Käytettävä suojakäsineitä.


Usein kysyttyä / Hydrox Tehohappo

1. Käyttökohteet?

    Ajoneuvojen alumiini- ja rosteripinnoille. Mm. vanteet, polttoainesäiliöt, alumiinisuojat, alumiiniperälaudat yms vastaavat.

2.  Voiko käyttää Dura Bright vanteille?

     Ei saa käyttää. Syö korkeakiillon pois vanteista. Dura Bright vanteille suosittelemme Optima Prota kasviliuotinta vahvalla seoksella.

3. Mitä tehdä hapotuksen jälkeen?

    Levitä aina emäksinen pesuaine hapotetulle pinnalle, mikä neutralisoi pestävän pinnan. Suosittelemme tähän emäksiseksi pesuaineeksi mm. Optima Prota kasviliuotinta tai Trefoil raskaspesuainetta.

Samankaltaiset tuotteet
Tämän tuotteen ostaneet ovat ostaneet myös